Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije dovoljno samo u prdekanu strpat, treba plijeniti, to im je gore nego prdekana.. ona ce izaci za par godina, a lova ostaje
"_Mostarka optužena za neplaćanje poreza i akciza u iznosu od 3,6 miliona KM" Kakva Mostarka? U nalovu je trebalo da stoji: Privredni kriminalac iz Mostara direktor firme .... I zašto nije procesuirana još davne 2009 godine? Milioni su u pitanju! Zašto je još na slobodi?
Pa nije mostarka nego čitlučanka. Rodila se u Mostaru samo zato što nema porodilišta u Čitluku.
...opet majorizacija u pitanju??? treba i čovinju naplatiti dugovanja državi, pa baketu, pa duduku i svi skupa nek budu majorizovani:))))
Ovo su ozbiljne stvari. Drzavi se mora platiti njeno. U nekim zemljama ti je zatvor odmah bez sudjenja za ovakav vid prekrsaja.
Ja sam čak čuo da u nekim državama postoji pravo...
Optužena? Kad ćemo pročitati OSUĐENA na izdržavanje zatvorske kazne bez mogućnosti pomilovanja? Nikad, a možda ni tad...
Zar vi u tuzilastvu samo spavate? Od 2009??? Ovo se moze tako tumacit da ona nije placala nekim odgovornim u poreznoj upravi redovno mito i da su te osobe nju "prijavili" Zasto interna ne kontrolise osobe u poreznoj upravi, pogledajte parking. Auta su najbolji indikator; ko koliko uzima mita.
jedva čekaju da imaju svoj entitet, ma svoju malu državu, pa da sami od sebe zakidaju porez :D
btw. za svaku vijest o nekom hercegovcu ide slika Suda BiH :D :D