Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
CNN novinarka je cula za jednog starog zidova koji se molio svaki dan u Jerusalemu na zidu plača. Gledala ga je 45 min. kako se moli, prisla mu je sa pitanjem, moze li kratak intervju!? Morris Feinberg je odgovori sa DA. Gospodin koliko dugo se molite? Moris:preko 60 godina A o cemu se molite? Molim za mir među hrišćanima, zidovima i muslimanima. I kako se osjecate nakon 60 god? KAO DA GOVORIM ZIDU!
Halidu dignite spomenik yebbo vas Bruce Lee
jugonostalgičarka i crvendać amila ramović hahahahahahahah Sutra glasam za kandidate @NasaStrankaBiH . Patriote, pametni, obrazovani, informisani, bez oraha u džepu. Meni dovoljno da im dam povjerenje.Crossed fingersza Centar koji ima sansu da izglasa izvanrednog @mandic_srdjan za načelnika!
I poslje Beslica...Halid!
Irma sa nekolicom se bori protiv SDA i HDZ lopinasa...zanimljivo, odmah u ring :) Podrska Mostarcima i Mostarkama.
To je vec rijesila, sad ide faza dva...majcinstvo se budi, kao i povecava doza adrenalina, on je tu garant da ce uspijeti i zastiti..i svoje a i nas :) Ona je PRAVA osoba za to dole njesra ;) Vjeruj mi.Mic po Mic.
A sta kaze Irma i nasa stranka?Jel neutralna??Hahaha
Mostarci su u neznanju odavno. Nepismen i glup narod.
posaditi ga na partizansko.
TVORZA !
Ma vala digo bi mu ga ja samo radi one Heeeeej samo da mi jeeeeee hldne vode sa Romanijeee
Neću reći da znam jer ne živim u Mostaru i ne pratim ali kada je pitanje šta naš političar zaslužuje, spomenik ili zatvor, onda je lako pogoditi odgovor.
Glupost, ni jedan poslijeratni politacar nije zasluzio ni penziju koju uziva ili ce je uzivat a kamoli nesto drugo.Tobe, tobe.
i kazu nisu se dogovorila braca sda-hdz sta ce i kako ce... 😁😁😁😁
Sta reci o ljudima koji posije svega prezivljenog u zadnjih 30 godina glasaju za Hdz i Sda?
Beslic nista nije uradio povodom avionske nesrece u kojoj je poginulo 5 osoba. Tacnije, toliko je bio tih da je to zataskavanje. A cinjenica je da je pilotu izdata pilotska dozvola iako je imao srcanih problema i cinjenica je da je avionu data dozvola za polijetanje iako je broj purnika u avionu bio van dozvoljenog.
Mostarci znaju samo tavle, medžutim Salama Hurda ih satra