Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
volim Mostar makar \'vaki! malo lokalpatriotizma, ali zaista je vrijeme da dobijemo gradonačelnika. samo, bojim se, da nijedan od ove dvojice nije dorastao tom poslu, e, gdje je vrijeme pravih, sposobnih ljudi? kako (pozitivno, bez zlobe) zavidim ponekim gradovima što imaju sposobne načelnike ili gradonačelnike koji vole svoj grad.
JAO BOZE MAFIJE NA VLASTI
Da mi je da te upoznam odvedem sebi u Mostar zaljubices se u njeg\' i ostat\' kraj mene Skupicu zvijezde u buket i tebi na vrata donijet\' priznala mene il\' ne ja ne odustajem.. Mostar najljespsi grad :)
Koja sam ja budaletina od covjeka, kad me otac yebao cijelo vrijeme. BIH4EVER
Da ima zakona kako treba svi vijecnici bi trebali izgubiti mandat vec nakon mjesec do dva dana nakon izbora i dobiti zabranu kandidovanja na sljedecim izborima jer su nesposobni dogovoriti se i izabrati gradonacelnika. Na njihovo mjesto samo bi se imenovali sljedeci na listi kandidata sa izbora i mirna Bosna. Ovo je SRAMOTA ko god bude izabran.
Po zakonu Gradonacelnik Mostara treba bit Bosnjak!Inzko samo naprijed!Bonske ovlasti ako treba dosta vise ustaskog rasizma i hegemonije!Napokon da Mostar ima ko sto i zasluziuje taj prelijepi grad drevnih Bosnjana jedog gradolnacelnika koji ce vratit KULTURU i multi u svemu u Mostaru gradu svih Mostaraca! BiH4EVER!