Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SBB radi iza leđa SDA, ovi iza leđa SDS-u i SBB-u, a HDZ radi svima iza leđa.
Opet SDA vrsi opstrukcije vlasti u STOLNOM GRADU MOSTARU.
Svim građanima Republike Bosne i Hercegovine sretan dan nezavisnosti.
NIKAKVE KORISTI OD NJIHOVIH SASTANČENJA, SAMO OGROMNI TROŠKOVI I ŠTETA NI ČEMU SE NADAM OD SVIH POMENUTIH JAD IO ČEMER, 22 GODINE SU TU A SVE NAM GORE I GORE I GORE OVAKO ĆE BITI JOŠ DUGO, DUGO, JER MI SMO NAROD STOKA I MI AMA BAŠ NIŠTA NE MOŽEMO I NEĆEMO I NEZNAMO DA URADIMO KAO LJUDI, DA SE DOGOVORIM U KORIST SVIH ALI UZ USTUPKE SVIH I ZATO NA OVIM PROSTORIMA MOŽE SE NORMALNO ŽIVJETI SAMO UZ POMOĆ SILE, JAKOG ZAKONA OVDJE MORA POSTOJATI DOZA STRAHA INAČE NEMA NAM ŽIVOTA VIDJET ĆE SE
O no no nonije valjda da nije bake hrio biti draganova bitch u ovom slucaju, pa jesu li to novih 3 godine bez vlasti kao prethodna vlada sto je bila.
zakazali dis-ovi majmuni