Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije "Kulturno prosvjetno društvo Prosvjeta" nego Srpsko kulturno društvo Prosvjeta. Znamo da nije slučajna greška. Namjerna je. Ipak - više poštivati tuđe.
sizife...nisi ni ti u pravu...to je "srpsko kulturno prosvjetno drustvo" skpd ...to drustvo i njihovi clanovi su nesto najvrednije sto je mostar imao...ali sad bosnjaci kazu da drustvo nije srpsko i da santic nije srbin.....sta ces ljudi su izgubljeni u "povjesnoj zbilji" :))))
Hvala na ispravci. Moja pogreška. U svakom slučaju-ispustili su bitan dio!
http://www.nezavisne.com/novosti/gradovi/Pocela-skola-srpskog-jezika-istorije-i-kulture-u-Mostaru-229203.html
kako je moguce da taj spomenik nije zavrsio u neretvi?
Take kao sto nisu porusene ni pravoslavne crkve za vrijeme rata i ostali pravoslavni i srpski spomenici u BiH. Tamo gdje su bosnjaci bili vecina. Samo pojedini slucajevi su zabiljezeni. I tako i danas nakon 20 godina rata je tako. Jednostavno muslimani nemaju tu "nekulturu" koju na zalost kod vas imate u mnogo vecoj mjerui i ne trudite se da je zaustavite. Pozz
ispravi me ako grijesim ali zar niste 1998...tri godine nakon rata rusili i palili crkve???...u bugojnu i jos nekim gradovima ...vi bosnjaci ste sega :)))))...kad kazete da ste cuvali vjerske objekte drugih naroda onda mislite na one dvije crkve u sarajevu...naravno,njih ste sacuvali iz propagandnih stvari...to o mostaru i sabornom hramu necu ni da pisem
PRIKAŽI ODGOVORE (6)