Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
GLUMICE HEBO VAS RADOVAN...O JA DANE ZABORAVIM, MRZIM BLITVU!!!!
se tiče seksualnog nasilja, cijelu bosnu (i hercegovinu) ograditi bodljikavom žicom - kad već ne možemo kastrirati silovatelje - dok muškarčine ne skontaju da NEMA NIŠTA na silu, čak ni u braku, čak i kad žena legne s tobom i skine se, ima pravo da se u zadnji čas predomisli. a što se tiče kroatizacije koju toliko svesrdno sprovodite, OBVEZNO vam izvršim seksualno nasilje nad najbližim članovima OBITELJI, i muškim i ženskim
Kad ce genocidna srbija i genocidna tvorevina krvoloka i siledzija NAPOKON odgovarati za silovanje najmanje 100 000 djece , djevojaka, djecaka, zena, muskaraca , nena i djedova koji su pocinili nad Bosnackim civilima i gradjanima Republike Bosne i Hercegovine ?!!!!!
Nisam znao da i MOSTAR ima KOSMODROM, kada xe ova raketa da poleti.
je li seksualno nasilje kad malaćuni truni o ligi šampiona,a pitari da su na viršli već pola decenije?