Pet mjeseci od izbora
0
Mostar i dalje bez gradonačelnika
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nacijama koje postoje jedva 10god nista nije vazno,jer ocito su izmisljene
Građani su doveli magarca kao kandidata. :) http://www.rtvmo.ba/index.php?option=com_content&task=view&id=14640&Itemid=2
@ livno, west mostar 13% je premalo da bi nešto promjenio ili dobio. mislim, ako ti se ova država ne sviđa da ćeš je morati zamjeniti nekom drugom jer nikad u ovoj nećeš moći imati samo svoje gradove. sretno vam tamo gdje će vas zvati bosancima.
gradjani Mostara su se jucer napokon digli, za pocetak odlicno, jedno 100-tinjak kakav je Mostar mrtav. svaka cast ljudi, e to su Mostarci, a ne oni sto laju, alapace mostarske. kakav narod takva vlast pa samo vi glasajte i dalje za SDA, HDZ, SBIH, LIJANOVICE( tj. nacionaliste). srusit ce drzavu i grad......... SVAKA CAST NARODE, IDEMO DALJE.
MOSTAR JE HRVATSKI BIO, I BIĆE, A VI KLOSARI DA VAM NIJE HRVATA ODAKLE BI LOVU NAMICALI, NEGO IMATE TE HRVATSKE IZDAJNIKE U FBIH PARLAMENTU PA IH PREGLASAVATE, DA VAM NIJE TOGA CRKLI BI OD GLADI I NERADA. KAD IDETE IZ SARAJEVA U MOSTAR POGLEDAJTE \"LIJEVU\" STRANU NITI STA RADI NITI IMA STA , A ONDA DOĐITE NA \"DESNU\" I SVE ČE VAM BITI JASNO
pozdravi seku puno od osunecenog majmuna u gacama mojim
@LIVNO LAKO MOGUCE DA DOBIJETE KA*INU!!!
OVO JE STRASNO..,MOSTAR JE GRAD PROSLOSTI,MOSTAR JE HISTORIJA..,VOLIO BIH DA NIJE TAKO!
Mostar kao buduci glavni grad majmunskog entiteta treba imait majmuna kao gradonacelnika...
stoka
Mostar kao buduci glavni grad hrvatskog entiteta treba imati hrvatskog gradonacelnika...