Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bude me sjecanja
ej objave se ovakve vijesti a sto je bitnije se ne objavljuje
90% od stvari koje djeca uce u skolama im NIKAD U ZIVOTU NECE TREBATI niti ce to ikad i u cemu upotrijebiti al zato ce imati oboljenje (iskrivljene) kicme.
Roditelji idioti jedni vi ste oni koji pokrecete lavinu promjena kod nase male djecice. Jel tesko shvatit da valja mukom ponijet 5 litara vode sa izvora, jos se zadises ko lud a odrasli si covjek, kako onda zamislit da malo dijete nosa torbetinu punu svega od 10+ kila??????? Cuj do 9 kila, cista laz. Jadna djeca se napate i tezim od toga. Nemoj da mi neko kaze lako tebi pricat sta ti znas, ja ne bih dopustio da moje dijete od 6 godina lomi ledja zbog usrane skole, jer ista ta skola za 25 godina nece nikakvu korist mom djetetu osim pismenosti i laznog znanja da donese.
Glupani su izglasali i to je uslo u zakon da djeciji ruksak ne smije iznositi vise od 10% djecije tezine....i sta su mislili?!...da ce ujutro domar sa vagom i digitronom cekirati djecu na ulazu u skolu?!...koje nebuloze
10% je svjetski normativ
grad u kojem neke učiteljice otvoreno traže da se kupe novi udžbenici, kako bi uzele proviziju od nakladnika m... fuj ... nigdje kao u hnž/hnk
nije to samo u Mostaru vec u svim BH-a gradovima....
nigdje ni blizu kao u hnž/hnk ... provjereno