Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta je ovo prvi red sve SDA jel SDA napravila skolu il?
SDA+HDZ=propast za Mostar i BiH
Cestitke mostarcima na novoj skoli! Kvalitetni skolski objekti nam trebaju u cijeloj BiH. Nadati se da ce i nastava biti kvalitetno organizovana. Jedan minus u svemu ovome: providna i jeftina zloupotreba otvorenja skole u predizborne svrhe!!!!
Jel škola ima jedna ili dvoja ulazna vrata???niko ne reče.
Svaka čast Predsjedniče
Skola jedna od najboljih n balkanu ,a okolis ima da sugu dobijes. Skola se grafi bar od 2010-11 opralo se ovdje para kolko os !
jedan mostarski portal: "Otvorena škola u Zaliku; Izetbegović i Bešlić zaigrali košarku" hahaha, prejako. U skladu sa SP -.-
bravo
trebali su baketu donjet dušek da malo prilegne....kakva je ono poza na slici 7..a vidi glava i telećih pogleda..došlo ih stotinu odma da se naslikava kao sve je to njihovom zaslugom...lopinaši stari!
..........škola je stvarno ok........... ali neka nam bakir objasni zašto je napravio školu ispred mosta.......... možda je to htio napraviti neku instalaciju............
O kakvom mostu govoris ?
Da nisu napravili skolu napravili bi hotel ili nesto drugo...ovako ste dobro prosli...kod nas u sred parka napravise lafo marriot...neka skola sto vise pa makar i ispred mosta mada ne znam ispred kojeg mosta :-)