Vuk Jeremić
0
"Moramo stati na loptu"
Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da je Krajnji momenat da Srbija makne prste i šake od države BiH i sokoli entitetske glavonje - kriminalce da rade protiv države. Dođi Jeremiću u Sarajevo pa pričaj, tu se sa Bosnom razgovara. Trebao bi još nešto znati, strpljenje ima granice, a niko opamćen neće dozvoliti da ga guja dva puta ujeda iz istog grma! Ovaj put bi bilo DO KRAJA, --- CUNAMI---
poznati srBski dribling je ovo, sada ce vjerovatno traziti protuuslugu od evrope. nema govora da su se srbi odrekli miloseviceve politike, to je svakome, ko ima malo bar mozga u glavi, jasno.
sjo hamo divi mu glave
O vidi vidi vepar govori i to dostojanstveno.... Iznenadio si me da jos ima literalno podkovanih i pametnih bosnjaka velika ste redkost. Bosna je protektorat samo da te probudim iz snova. Bosna nije bosnjacka vec je pre svega Srpska /hrvatska i bosnjacka. Srbi imamo najvece pravo na bosnu i to pravo nam je priznato i tako sto je moj narod sa manje stanovnika dobio pola bosne dok su dva naroda zgurana na 51%. Istorija od Kralja Tvrtka do stecca do bosancice sve pripada Srpskom narodu a vi si to neuspeno prisvajate i kra.dete. Da imas malo vise racionalnost shvatio bi da se americki interesi menjaju veoma brzo i da zan.oli njih za vas po cemu ste to vi njima tako vazni? I samo vi sanjajte kako cete proterati moj narod ili ukidati RS ali smatraj ovo kao nerelevantno upozorenje...ali platicete jos puno skuplje za vasu zl.obnu narav. Srpski narod je spreman a vi samo napred sa vasim tekbirisanjem kojem nije mesto u evropi i balkanu.
Pretorian Moj upit,iz prethodnog komentara,je upucen bosanskoj diplomaciji i nosiocima drzavotvornosti Bosne a ne Krstaskim ratnicima-TEMPLARIMA Kave veze imaju tvoji guslarski krikovi sa Bosnom i njenom neucinkovitom radu?? Vjerovatno utoliko ukoliko bi trebala zaziviti bosanka svijest da bosanske, trojanske konje ,treba staviti tamo gdje je Konju i mjesto Hvala Bogu...Bosnjak/Bosanac se definira kao stamena licnost sto je danas uocljivo kroz vase krikove koji lice na utopljenika.USA i svijet jasno stoje iza Bosnjaka/Bosanca a tvoje templarsko djelovanje ce imati veliki udjel na Bosanca i spomenute sile svijeta.Paradoks je to sto ti moram reci ;Hvala na vodi koju navodis na moj i bosanski mlin.Kamen ko kamen,u mlinu,ali odradzuje svoje povijesno poslanje.
What genocide? And even so one incident in one part of the country does not caractarize the hole nation or State! Dumb muslima.jmun F R E E R E P U B L I K A S R P S K A
TERMINATE RS-ENTITY WHICH WAS MADE ON GENOCIDE AGAINST BOSNIAKS.!!!!
Nije htio ni 95-te pa je potpiso da \"voli\".
bosniandiza A sta ce te da necete mozda vasom silnom armijom pih napasti Srbiju. Istu onu sto ni nato nije lud da je kopneno napo. Ostaje vam samo ono po cemu ste poznati izdaja arapskih prijatelja da bi vam zapad ispunio ono vase HEEEELJP BAAAAZNIJAAA ĐEEENOSSAAAJD Bosna nije vasa Tvrtko nije vas Istorija bosanska nije vasa Vi postojite svega mozda 300 g od poturcivanja SRPSKA SRBIMA i svima koji je vole. F R E E R E P U B L I K A S R P S K A
Nema razlike u stavovima u strateškom smislu. I Srbija i RS imaju zajednički viziju, ciljeve, obale. Kada je riječ o BiH to je poštovanje teritorijalne cjelovitosti te zemlje, puno poštovanje Dejtona i dobrosusjedski odnosi na prostoru zapadnog Balkana\", rekao je Jeremić. \" Zar bas nista ne moze uciniti bosanska diplomacija po cinu i gore citiranim rjecima od srpskog Nemanjica i iracionalnog uma?? Zar ne postoji medzunarodno pravo i upute o posjeti zemlji Bosni od drzave i zemlje Srbije koja ne priznaje granice(nije ih nikad definisala kao razgranicenje) Bosne?? Zar citirano i kompletan text nije huskackog i provokativnog karaktera?? Zasto bosanska diplomacija dozvoljava sprdnju sa njenom teritorijom i narodom teritorije kad dozvoljava da se odrzava sjednica srpske vlade u srcu Bosne tj.U B.Luci?? Ko ima mjerodavan,od komentatora,da odgovori na moje upite???
Došao glavni vojvoda da vidi šta mu to brlja vojvodica od Laktaša, a sa sobom poveo člana gorskog štaba za jugozapad...
vala si u pravu! SVAKA TI ZLATNA!
Kakvi komentatori takvi i komentari - ODVRATNI
VUCE, VUCE, NEMA SRBINA DOK NE RODI MUSLIMANKA !!!
LAZES KONJU KAO I DO SADA....
Vidi ovog mladog skelenze vec etabliranog na zapadu Daba klasu. Stanem ti ja na trhulu sishu maycinu u raki!
USPALILE SE BOSNJE,UDARAM VAM NESTO POD GRUDIMA,NIJE TO SRCE,VEC GOFNO SE DIGLO!... AHAHAHAA JEL TO BIVA PRETITE!? A OPASNI STE I NADASVE PATETICNI...POSEBNO OVAJ @Yu-Star ON SE NASAO PRICATI I GENOCIDU I FASIZMU,A PROFIL MU NA YOU TUBE,KO DA JE JUCE DOSAO IZ STALJINGRADSKE BITKE,...ODISE ANTIFASIZMOM! DRINA JE SAMO REKA SA OBE OBALE NA KOJOJ ZIVE SRBI!