Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sanine, \'ajd se malo pozabavi time kako to da u mesnoj industriji Bajra ne radi ni jedan zaposlen veterinar, osim kantonalnog veterinara koji je tu zakonom potreban, a jos je covjek po godinama vjerovatno penzioner.. I onog trenutka kad ni jedan veterinar ne bude na birou ja cu pocet\' vjerovat\' u tvoje bolje meso i tvoje laboratorije za ispravnost hrane, koje su nama jos uvijek domen naucne fantastike..
Bolje se pozabavite kako da napravite zakon da svaka mesna industrija ima zaposlene veterinare, da svaki proizvodjac sa hccp standardom ima i edukovanog veterinara da prati to sve, osim inspektora, kao da samo oni postoje i samo oni mogu da rade i VI naravno u Uredu i Ministarstvu, za ostale posla nema. Krojite nam sudbinu kako vama odgovara, sram da vas bude. Znamo svi kako se zaposljava u Uredu, sve je transparentno malo sutra, konkursi se i ne objave, a novi puleni stranacki, rodjaci, tetke i ko sve ne vec imaju vizit karte odstampane. Gadite mi se svi od reda. Struku ste nam upropastili svojim glupim pohlepnim odlukama.
(S)Tankovicu kako ti je tata? hahahahahahahahahahahahahahahahahaha
sad ce smjena, nece ova k.a.r.i.n.a. od covjeka ostati ovdje tu je doveden, ali vise nema ledja
Džaba ti prijedlog? Nego, šta će sad šokice glabat?
Moj dragi pametni rođak,kolega iz osnovne ma sve pozitivno.Drago mi je što si napredovao,uvijek si bio dobar đak,voljela bih te vidjeti da popričamo.Samo naprijed,ljubi te rodica!
Bosansko meso je sigurno najcistije i najkvalitetnije na BALKANU , u svakom slucaju \"LUDE KRAVE\" SU ODRAZ EU-e...!!!
JOS JEDNOM SERBSKO DIVLJASTVO, PRIMITIZAM I TERORIZAM JE POTVRDIO SINOC SERBSKI TERORISTA U CRNOM BEO-GRADSKOM GNIJEZDU SERBSKIH RATNIH ZLOCINACA NA CELU SA DOBRICOM COSICEM...!!! KOMENTAR OSTAVLJAM OVDJE JER SE CLANAK O SERBSKOM DIVLJASTVU I PRIMITIZMU NE MOZE KOMENTARISATI...!!! A POKKAKIM SE NA SERBSKU PRIMITIVNU POBJEDU...!!! KOLIKO JE SERBIJA KRVOLOKA PLATILA ZA OVE POBJEDE...?!!! MORA DA JE PLATINI DOBRO IZVADIO IZ KASE UEFA ...!!! STA MISLITE, TO SE TAKO POBJEDJUJE, KO STO JE ONAJ \"MUSKARAC\" MARIJA SERIFOVIC POBIJEDILA NA PLADJIJATU...!!! JOS JEDNOM POKKAKIM SE BOSANSKI NA POBJEDU MONSTRUMA SERBIJE BARBARA...!!! SERB===KILLER...!!!
Jeli ti i ovaj intervju napisao tvoj mentor Doc.dr Drago N. Nedić? Da si imao pameti ne bi ulazio u to kolo, jer ne znas igrati... Vidim dobro si informisan kada ce poceti procedura za izbor direktora, pozdravi Nevena...
objasni prvo vezu HACCP-a sa laboratorijom?! otkud ti da trebaju imati laboratorije HACCP???drugo standardi nisu brojke koje trebamo da ispunjavamo!!!! treće o ovome ste trebali misliti prije 4,5,6,7,8... godina a ne danas ili juče!!!!sad ste se sjetili da pravite akcioni plan :))))četvrto nećemo da jedemo staro mrznuto meso dosta su nas trovali zadnjih 20 godina!!!!!a što se tiče zapošljavanja u uredu posjetite stranicu http://napredak.blogger.ba/arhiva/2011/01/18/2669213
pseto jedno smrdljivo, bosansko meso je najkvalitetnije u evropi,
Sana lafčino sitne duše mogu samo da ti zavide na tvojoj elokvenciji i šarmu ! Ko te zna , zna kakav si lik ;) Nije te babo postavio na to mjesto! Sretno u borbi sa dušmanima
Naravno da mozete i dalje izvoziiti meso u Hrvatsku, ali u obliku vaših mama i kćeri...
sto bi smo izvozili meso? Sta cemo mi jest? Pa dokle cemo vise izvozit sva nasa bogatstva
Isti onaj Branimir sto je treniro mladu repku..