Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zadovoljavajuće sigurnosno stanje...
Kad biste nas se vi ohanuli mi bi se vec nekako dogovorili.
Kaži to Kolindi i njenog novoj kampanji za HZHB.
"Nemoj tako, ja sam samo ložio vatru."
BAcili bombu na frizerski salon jučer ? U AMerici je to terorizam. U BiH nije, ah gluho bilo, pa koje poginuo kad je terorizam ??? PLATIŠ ISILU reket i život MIRNO TEČE dalje ! JEl i BAkir plaća ??? Ama jok kakav ba BAkir da plaća, NJEMU SE PLAĆA !
Džamije su u Sarajevu samo preteče borbe protiv klimatskih promjena ! Sviejt pojma nema kakv je BAkir Izetbegović genij i arhitekt !! Ostali su tek sad shavtili da je deset džamija koje je napravio smao u Sarajevu RADIKALAN doprinos borbi protiv klimtaskih promjena, i kakav bi tek vrućina bez njih bila !
http://www.avaz.ba/clanak/266765/neobicna-ideja-iz-maroka-dzamijama-krenuli-u-borbu-protiv-klimatskih-promjena
Koliko dugo ? Mnogo Bakir bilda ARapska naselja brže neg Izraelci na palestinskim svoja naselja , a ne zna se čije su pare i čemu će stanovnici poslužiti. Blokadu MMFa BIH, da se BiH počne financirati novcem poznatog porijekla i namjene ! NAdamo se ipak da će gosp Trump ubuduće svaki cent američke pomoći BIH usloviti ČISTIM RAČUNIMA. NE samo BAkirovim ! jer ne pomaže samo njegovu diktaturu. Kako ? Pa šta je to kad ima 60% nezaposlenih a zaposleni samo budžetlije.
"Upitan da prokomentira nedavne izjave hrvatske predsjednice o Bosni i Hercegovini, Moore je rekao da je uvjeren da će BiH, zajedno sa susjednim zemljama, moći odgovoriti na sve prijetnje i probleme koji su zaista prisutni ovdje, kao i drugdje." Oće li bojkot ba hameričkih proizvoda ???