Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://youtube.com/watch?v=GEPs8Zs48jo
ja nemam drzave osim bosne!
E njega se mnogo pita - zamjenik ambasadora hahhahahah. Mogao je i portir dati kizjavu umjesto njega.
Toliko o ukidanju Suda i Tužilaštva!!!
Dokaz Američko -Bošnjačkog prijateljstva http://galleries2.adult-empire.com/89/8940//xmas2011/0008/originalimages/arabian_girlfriends_281.jpg
eto mile popusi ga ti jos jednom,jos ti covjek doso u banjaluku da mu ga popusis,zali boze samo te sirotinje oko tebe.......tadic ga pusi na kosovu ,ti u bosni.drama.....
OVE B.ALIJE POGLEDAS U ONU GLUPAVU FACU I VIDIS ODMAH KO SU...MA U SRED EVROPE BI VAS POZNAO ..LJUDI IZ BOSNE NEMA ŠANSE DA MOGU TAKVU FACU IMATI, TAČNO VIDIS DA SU HIBRIDI.
@Englez, nigdje na svijetu nema otpatka od nacije koja svako malo mijenja ime. Bili ste Srbi, pa Turci, pa muslimani, pa Hrvati, onda malo jugosloveni, pa Muslimani, i na kraju Bosnjaci... Sutra cete biti sa Madagaskara. Eto, ti si Englez. A vama da je stalo do Bosne, ne biste rasturali Jugu. Gloopane.
@Superb Serb Nigdje na svijetu nisam cuo da neko nekom kaze kako se treba nazivati.... sem kod vas vlaha.... malo je reci, cudni ste kolektivno preko svake normalne mjere
Politicke partije iz RS-a i Herceg-Bosne treba da pokrenu inicijativu da se muslimanima zabrani da se nazivaju \"Bosancima\". Mogu biti ono sto jesu, muslimani, a nemam nista protiv da se zovu i \'Bosnjaci\". Bog dragi zna da oni najmanje ovu Bosnu vole.
Hajmo da cistimo vlahe, palite bagere! NATO Pakt treba da napravi fabriku bagera u sred Sarajeva! A ovi vlasi poput mufljuza..... samo ga mozes pusiti!
Vozdra raja! Šta ima u kerojebini? Jel još ima ona izložba dinosaurusa? Kada krenu dalje recite ima da ne zaborave povesti Silajdžića, Lagumdžiju i ostale dinosauruse.
Sta nas imaju podrzavati ovi ubojice muslimana ????
stvari treba zvati njihovim imenom -GENOCID....GENOCIDNA TVOREVINA ...GENOCIDNI NAROD..GOSPON DOPRESJEDNIČE KOD NJIH SI TU U POSJETI
JEL TO ONA DRZAVA STO DUGUJE 117.000.000.000.000 DOLARA?
ako je i tebi zemlja bosna tvoja zemlja, ja sa tobom nema problema. ovo malo vehabija se moze poslati saudijcima, sto se mene tice to je cak dobra ideja. samo pustite narod na miru, a kolovodje mozemo pokupiti i otpremiti. a sto se tice dobrovoljacke, pa ta ista vojska je pucala po gradu... pucanje na uniformisane, naoruzane osobe u ratu nije ratni zlocin. mislim rat jeste zlocin, ali sta su konkretno u ovom slucaju trebali uraditi, pustiti ih da odu pa da onda pucaju po gradu?
Zamislite jedan dan bez vijsti o BiH. Danas u zemlji: nista. Vijesti iz svijeta. Nekad se isplati tudju muku mucit jer vlastite se nikako kotarisati.