Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
moj moone niš oni tebe nekontaju...
Izvinite Hrvati , Bošnjaci i Albanci što smo napravili agresiju na vašu zemlju i ubili nevine žrtve i to sve zbog toga što smo slepo pratili Miloševićevu politiku Velike Srbije, pogrešili smo što smo sve ratove vodili van Srbije i zato nam izvinite u ime svih Srba i stidim se svega toga! Izvinite bračo još jednom i nadam se da će jednom zauvek mir doći na ove prostore i da ćemo svi Srbi živeti u zajednici sa drugima i da če Srbija pomoči za odštetu nanesenu vašim narodima! Lepi pozdrav Bošnjacima, Hrvatima i Albancima!
DOBRO JUTRO MR MOON
Kaće u Srebrenici biti obnovljena Banja Guber čiji lider projekta je USAID? I ti izgleda pričaš šuplju.
Ambasador sve tacno rekao. Pa nece vam niko drzavu uredjivati. Dignite te lijene Bosanske guzove pa ako vidite da izbori nicemu ne doprinose, a ocigledno da ne doprinose, isetajte na ulice i trazite promjene. I to je demokratski cin i demokratsko pravo ljudi. Ne ide ni tako, onda jos zapalite pola grada, pa cete vidjeti kako se stvari mjenjaju. Jedino sto znate je kriviti nekog drugoga i praviti se zrtvama medjunarodne urote. Pa jeste li glupi ili sta vec????
nisam ni procitao sta je frajer rekao ali znam da je u pravu sta god da je.M smo toliko glupi da metra ispred sebe ne vidimo,toliko smo isqarani u mozak da neznamo kako se vise zovemo.Ljudi na vlasti se sprdaju sa drzavom,narodom i svime sto je vezano za drzavu,prave ne vidjen cirkus i nikom nista.Sta mi ocekujemo da nam neko drugi uredjuje drzavu pa gdje to ima na kugli zemaljskoj.Dobili smo listu sta treba ispuniti i izvolite pridruziti se civilizovanom svijetu.Ma kakvi de ako mozete vi to za nas.Narod suti ne smije rijec reci a 50% stanovnistva bukvalno hljeba nema da jede.Ma cirkus opsti.Sve najbolje u 2013,da budemo svi zdravi,zivi i ostanemo pametni.
Haj ba narode, nova ke godina, poijte nesto, zamezite ako imate sta, manite se politike bar veceras. Moon je u pravu, ali lako je pametovati iz komforne fotelje i zasticene ambasade. Ovi nasi lopovi koji vladaju, toliko su ogrezli u kriminal, korupciju i toliko zive u oblacima, da ne bi bili svjesni ni da ih sad postavis pred streljacki vod. Mislili bi da im se ni tad ne moze nista desiti.
Jeli bre mune, jes li primio dobru platicu za decembar. A višk i bonus . Jel bilo i toga. Vala si zaslužio.
Hvala vama amerikancima i englezima na ovom fenomenalnom ustavu i na RS koju ste nam dali u amanet...
dobro bi bilo da ovo konstatuju politicari na vlasti i nesto urade.ovi glupi ,zatucani papci sto nrgativno komentarisu moonovu izjavu su krivci sto biraju godinama isti politicki sljam.bih treba da se drzi usa jer ce samo oni pomoci u svim vidovima a drugi pricaju i pametuju i cekaju da im usa pomogne
Goni se u tri lijepe P-I-Č-K-E M-A-T-E-R-I-N-E LOPOVE JEDAN RUŽNI FUJ SVI STE VI ISTA G-O-V-N-A
Od odlaska Ashdowna međunarodna zajednica na čelu sa SAD nije ništa dobrog uradila za BiH a kako vrijeme prolazi sve lošiji i lošiji američki ambasadori dolaze u Bosnu.Sve se svelo na puku retoriku i prazna obećanja.SAD nemaju pravo da sada krtikuju nikoga ovdje jer nisu uložili u BiH prošle godine ni 1000 dolara.
Ovi sto mi kontriraju dobro su razumijeli moju poruku.Jednoumlje,fasizam i primitivizam to je ono sto vas krasi .
ljudima dobre volje i zdrave pameti zelim srecu i blagostanje, te da isto podijele s ostalima.. Sretna Nova Godina!
covjek je sasvim u pravu. ne znam sto ocekujete od njega da zauzme politicku stranu. yebe se njemu - to je nasa zemlja. ako mi ne zelimo da je uredimo, to je nas problem. zasto bi on svoj standard i svoju platu zrtvovao zbog nase gluposti? ali ja svoj cijeli zivot slusam price kako je uvijek neko drugi kriv - bilo sta da je u pitanju u ovoj yebenoj zemlji - mi nikad nismo krivi.
pa ovi iz rs samo kontriraju, sta god da je u pitanju. u zadnje vrijeme i ovi iz HB opstruiraju. ali gledajuci na porast pro-islamske politike i stava "bice onako kako mi kazemo il nece biti nikako" - ne znam koliko ih mogu kriviti. imas prijmer sarajeva, gdje ne-islamski orjentisanim ljudima naturaju pro-islamske kadrove - vrtici, skole - uprkos protivljenju roditelja. zasto bi ne-muslimani zeljno prihvatili takvu politiku?
Zato sto su glupi i primitivni !