Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Како би било лепо да се сами договорите . А не увек да вам окупатори кроје капу !
""..Prijedlog reforme Ustava FBiH je početak nestanka BiH..." Izjavio je Moon te dodao:" Ovim jasno pokazujemo da RS vec smatramo nezavisnom..... i da ono sto nismo uspjeli 92-95 sad dovrsavamo...... Jer svakom je jasno da se sva ova promjena moze primjeniti i na RS i da tako imamo promjene Ustava u cjeloj BiH,... ali nama to nije u interesu...vec zelimo javnost da pripremimo na nezavisnost RS i ovako paznju posvetimo samo FBiH..."" Rekao je moon
Moon: Prijedlog reforme Ustava FBiH je početak historijskog procesa u BiH koji provodi SAD pomocu agenata CIA-e i obavjestajnih jedinica...
Dok je FBIH dotle će biti RS, znači HITNO UKIDATI FBIH !!!
pravo da vam kazem libo me taki za rs. ja ne zivim tamo, ali zivim u federaciji i zivotno sam zainteresovan za politicko i ekonomsko stanje. ono sto u stvari hocu reci da su oni koji budu blokirali ili opstruirali ovu reformu pravi i jedini neprijatelji, izdajnici i veleizdajnici, te se sa njima treba postupati onako kako se sa takvima inace postupa.
Pa sve dok SDA ima svoje prste umjesane, napretka ovoj drzavi nece biti...
Jedino rijesenje je da se SDA-u onemoguci blokiranje procesa u federaciji jer konstantno mjesecima svoje uspjehe temelje samo na blokadama koje naprave i to tretiraju kao svoj posao....Tu lezi glavni i osnovni problem BiH kao drzave u cjelin * ne samo entetska razina jer SDA zeli da stvori nepodnosljivu situaciju sto ekonomski sto politicki da na kraju okrive parlamentarne vecine i zato im je u cilju da pocevsi od kantona pa na dalje svaki nivo vlasti ide u dubiozu koju oni blokadama isprovociraju i na kraju je prisiju konkretno SDP-u na rever !
Ukidanje bh. entiteta RS će biti historijski proces.