Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nisu bitni gradzani ni njeni interesi nego su bitni interesi pojedinih ljudi u vodecim strankama pa vi gospodo i opet ubuduce glasajte za snsd,hdz sda,sdp............
Razocarani smo mi gradjani jer je rjesenje postojalo ali ovi iz sda i slicnih opcija zbog svoji fotelja to nisu ispostovali
a kad se pojavi neko ko zeli da stavi interes gradjana oni ga lincuju
Oni koji žele obmanama i lažima ubiti budućnost naše države i onemogućiti naše članstvo u EU moraju biti svjesni mogućih posljedica. To je da se sklone sa svojih fotelja !!!
Presuda Sejdić-Finci je trebala biti davno provedena, još kada je to bilo predloženo sporazumom, strašno je da se u 21. vijeku ne poštuju ljudska prava i slobode i da se raspravlja o ovako bitnim stvarima.
Osto osudjejem obmanjivanje javnosti od strane Stranke demokratske akcije davanjem lažnih informacija o detaljima proteklog razgovora u Briselu, te još jednom ističe kako je u Briselu isključivo razgovarano o principima modela implementacije presude Sejdić- Finci, a ne o uspostavi trećeg entiteta i sličnim lažima i obmanama iz SDA. Predsjednistvo SDP-a ističe da je kandidatski status BiH u EU imperativ i od toga zavisi sudbina i budućnost svih građana, ali i države Bosne i Hercegovine.