Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Okupila se porodica povodom rođenja djeteta i sad tetke i ostali prognoziraju šta će beba biti kad poraste. "Biće glumac", kaže jedna tetka, "vidi kako samo ima lijepe krupne oči". "Ili će biti muzičar, vidi samo kako su mu lijepi dugi prstići", dodade druga tetka. "Ja mislim ipak da će biti političar", primijeti dajdža. "E sad i ti ga pretjera, pa kako znaš da će biti baš političar"?, uglas će tetke. "Kako ne bih znao, pa gleda me u oči a sere li sere", odgovori dajdža. Nisu oni džaba političari, ovaj Mun i Bećirović. Pitam se ja odakle oni dolaze? Mun iz SAD koja nam je na vrat okačila teg zvani Dejtonski sporazum i zbog kojeg imamo blokade i republiku smrdsku, a ovaj drugi. E ovaj drugi dolazi iz Slagumdžijine stranke, čovjeka koji je srušio sve nivoe vlasti da bi dobio po 1 ili 2 fotelje više, koji je otvoreno ušao u koaliciju sa fašistima, razbijačima Bosne i koji bi i rođenu mater ubio samo da ostane ministar vanjskih poslova i šeta po svijetu o državnim parama. Politčari!
Becirovic je jedan od najstabilnijih politicara u BiH. Bas me zanima koliko on sedativa dnevno konzumira? A ako ne konzumira onda je najvece djubre u drzavi pa moze tako neemotivno pricati o stanju u drzavi. Zato volim Komsica, na covjeku se vidi da mu je stalo i da brine, a ne ova mumija. Kako da vjerujem njemu i njegovom sefu da im je stalo kad jedino imaju ravnodusnost i bolesni cinizam!
Moone, samo tako i oštro!
Svaka cast, Becirovicu. Medutim ovi godinama nista ne rade, njima je ovo jos dobro doslo. Sad se bar imaju na nseto osloniti... Eh da je nama jos ovakvih politicara davno bih nase probleme rijesili
Becirevicu ako iko moze popraviti nesto u ovoj drzavi onda ste to vi, samo naprijed
Podrska, dosta je bilo nerada, konacno bi bilo vrijeme da se radi u interesu gradjana
BH politicari ostavite se vise politike za to niste stvoreni....
Dosta je nesposobnjakovića i tolerisanja njihovog nerada, uništavanje ove države i naše budućnosti! Krajenje je vrijeme da se toj gamadi stane u kraj!
Samo se Vi lazite i manipulisite jadnog covjeka, koji se IZGUBIO u Bosanskim Marifetlucima !
"Predsjedavajući Bećirović je, između ostalog, ponovio potrebu za stalnim zasjedanjem Predstavničkog doma i Doma naroda kao i drugih državnih organa." Tako je, to nam treba, ali sta ces Denise, nema dovoljno sluha za to iz NEKIH stranaka, poznatih po opstrukcijama i zlatnim kasikama.