Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da, hvala mu na dobrovoljačkoj jer smo zbog toga dobili opsadu sarajeva kao zahvalnicu za ispoštovani dogovor... tebamo ga raspeti i da ne gledamo ovu narkomanku više!
Jedan je Gosp.Ganic,jedna je Bosna a jedni su Bosanci.Ganicu sve naj---ilegala ........
da li je istina da je Ganiceva SCER MU lezbaca,da voli saku od sanela joj ljubavnice
tata ti je muslimanski ratni ZLOCINAC
Ko kara ovu malu
..o cemu li ova koza..ma naravno treba voljeti oca..makar on bio ljigavac i zlocinac..
Ganic je kao jedan svjetski covjek i intelektualac trebao racunati na mogucnost da ce u Britaniji biti uhapsen obzirom da je znao da je potjernica za njim ranije raspisana. Srbija je postigla svoj cilj, u svijet je plasirana prica tako da je Ganic ovim svojim putovanjem bez obrzira da li je kriv ili nije nanio je nepopravljivu stetu za Bosnu i Hercegovinu i za sve patriotske snage koje su je krvlju branile.
joj kad sanđo povede BOSNU. hahhhahahahha
Šta je ba rahlje rahljave!!! Ganić, kakav god da je, četaljima smeta! Smetali bi ste i vi da niste pi*kin dim!
fuj ruzna kceri odvratnog mafioza fuj bosnjacka dobroto providna
Hahahahahahahahahahahaha,pa gdje nece bit zahvalan,odveo vas je u rat,opeljeshio vas,izshkolovo djecu,neki se i ne zahvale :))))
jebom i tebe i njega i njegovu zahvalnost
sta ce zahvaljivati grdjanima....yebes gradjane....da nije nas seljaka i primitivaca, ne bi nikad vlasti vidio...k\'o ni onaj coban sa durmitora
O cemu ona prica? Sad ce kofer samo sto nije.A sto kasni .