Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ti si moj Delicu polupo loncice.
Ovaj tihic s. je NEPRIJATELJ BiH odgovorna osoba za krizu , politicku i ekonomsku, on je sve zablokirao izdajnik , profiter, lopov, srbijanski lobista, smako Lukaca, smako ministra bezbijednosti, namijestio Jurisicu, srusio tuzbu protiv srbije i crne g. srusio investicije 7 mijlijardi ,50 000 radnika uskratio za posao, zajedno sa covicem d. drzi Mostar u blokadi, kod dodika m. izjavio da rs niko nemoze ukinuti te mu pri tome i dalje POKUSAVA\" pomoci na samom pocetku rata izdao te uskratio odbranu Bosanskog Broda i svih okolnih gradova i mjesta ! Ima toga jos mnogo, mnogo , sve sama izdaja i kukavicluk Znamo da je u SDA uvijek bilo vise struja i dobrih i losih tako je i danas,neki moraju da budu u blizini GARGAMELA da bi znali kakvu kasu sprema strumpfovima. SDA ima i novi slogan \'OD PATRIOTIZMA DO IZDAJE\" u rijeci izdaja svakako je prepoznato dijelo sulejmana tihica.
Aferim g-ne Inzko,NE DAJTE da GENOCIDNA TVOREVINA UNISTI BiH-u!U NATO i EU-u!Ja vise vjerujema Vama od pojedinih politicara u nasoj zemlji! BiH4EVER!
Ma jeste, sta nas foliras.....to ti ko imas neke extra informacije, koje Predsjednistvo nema?
u prevodu sa diplomatskog jezika zaletili smo se ucjenama protiv srba reforme ili nato tako da sad nisu vazne vise refome samo da srbi pristanu a muslimani su u toj prici kolatelarna steta