Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Republika Gabon priznala je nezavisnost Kosova, saopšteno je danas iz kabineta prvog zamjenika premijera Kosova Bedžeta Pacolija. Prema saopštenju, to je zamjeniku premijera koji je na turneji po Africi, u Gabonu saopštio jedan od najviših zvaničnika te države. Prema tvrdnjama kosovskih vlasti, to je 82. zemlja koja je priznala Kosovo.
nece biti popisa dok se svi hrvati i bosnjaci ne vrate u manji entitet
bos.njaci vracajte se na svoje, posebno u cet.nitet !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i trazimo da se srebr.enica, koz.arac, prijedor izdvoje iz cetn.iteta !!!!!!!!!!!!!!!!!
dokaz da agr.esija nad BIH jos traje, ali drugim sredstvima,,, zele da izvrse popis, pa da pokusaju cet.nitet da izbiju iz BIH...e necete, cet.nici...mamicu vam...
bos.njaci posjetite bosna historija forum i opametite se!!!!!!!!!
njih dvojica izgleda dogovorili popis ali jabuka.
Sto ne popisu i koliko su se pojedinci tj.pojedini politicari i samozvani biznismeni neposteno obogatili i koliko ima sirotinje. Poceti treba od Dodiga je se procjenjuje da je on ponajvise pokrao.Molim nemojte stedjeti moje Bosnjake da me ne bi forumasi plj..vali.
ZA KOJI K:::::TREBA popisu stanovništva? STO NE RADE POPIS U DRUGIM ZEMLJAMA EVROPE.
OVO JE NOZ U LEDJA GRAJANIMA BiH. LJIGAVI POPKUSAJ DA SE OPRAVDA I POTPISE PROTJERIVANJE PUCANSTVA SA RODNIH DOMOVA.