Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Maestro navrati kod mene da me poderes svojim ukrucenim udom. Cekam te! tvoj, patriot
A KO SU TI \"NASI\" POLITICARI?
BREAKING NEWS EKSKLUZIVNO::: Bin Ali UHAPSEN oko 23h u okolini Zenice!!!!!
Ma ovo rafi trazi opravdanja za neuvodjenje bezviznog rezima. Nasi politicari su definitivno glupi ako misle da mi ne znamo o cemu se ovdje radi. A jos jedna pouzdana informacija je da u KPD ima 10x gorih zatvorenika od navedenog....ali ovaj je musliman :S
ma tosu uslje nasli nekog svog da ubace u kpz pa nasli razlog da smijene spahica!!!!!! nego vi ostavite covjeka da radi gdje i jeste i nekmu bude to u pamet a malose vi pozabavite svoim poslovima koje ne radite i kao prvo niste izdali nalog da spahic spava sa alijem ili daga drzi svezanog do izdrzavanja kazne,ko smijenjuje sud u hagu koji dopusta karadzicu krmku da javno vrijedja sehide i negira genocid kojije pocinio tuse vi malo zabavite gospodo lijep pozdrav svima!!
Ma jok,posaljite i njega na dopust i dajte mu odlikovanje i nagradu,moze i u gotovom...Onako,nek mu se nadje usput...
a ko je smijenjen nakon bijega ante jelavica iz bih u hrvatsku??? a svaki clan hdz je znao za to i radio na tom!