Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jevreji i pederi drmaju svijetom al su ugrozeni, jesu
Ko je kriv što ih mrze?
Nije što je živ...nego svaki pismen čovjek,realista ili nadrealista vidi,šta je bit JUDAIZMA...nadvlada ljudskoj rasi,svima,koji nisu kao oni.Seljački rečeno,posvadili bi dva oka u glavi...kako se može pričati o holokaustu,koji je iza nas,koji je kao završio 1945,kad taj isti holaokaust svakodnevno prave sljedbeniciu Ben Guriona...
Svaki novinar koji nešta kaže protiv jevreja automatski gubi posao to je antisemitizam. A po islamu možeš pljuvati koliko hoćeš-to je sloboda govora. E pravde i govana.
"Nedavni teroristički napad na košer supermarket u Parizu, koji je odnio četiri života, predstavlja zlokobno podsjećanje da je nasilni antisemitizam živ, poručila je Mogherini u saopćenju za medije. " - bjesomučno ubijanje djece u Palestine onda podsjeća na mir i ljuav, ali gospođa o tome ništa ne zbori.sve dok se tako ponašamo, jedne osuđujemo a druge prešutkujemo i čak opravdavamo, trerorizam svih protiv svih će cvjetati.ovaj svijet bolje i ne zalužuje!
Nije mi samo jasno kakve veze ima Pariz sa antisemitizmom. Jel to znaci da iza karikatura stoje jevreji??? Jel to jos jedan dokaz, ovaj put od strane EU, da je slucaj Pariz narucen od juda lobija
omaju lovu neka iznajme zaštitare.mala šala