Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@pipo 2 slazem se s tobom al ovaj na slici koci vec odavno svako politicko rijesenje i napredak nase drzave.Blokira i manipulise najvaznije kljucne odluke za drzavu na svakom nivou,stavlja svoje ijune na kljucna mjesta i Bosna I hercegovina ode u 3pm zahvaljivsi se njemu.Genocidasima bi najveci5al najnormalniji i jedini°udarac bio da se ukine genocidna tvorevina i da Bosna i Hercegovina funkcionise ko jedna normalna drzava s jednim predsjednikom,policijom,glasanje gradjana a ne entiteta.Problemje sto domaci Bosnjacki lideri s Tihicem na vrhu nisu htjeli da nista konkretno i energicno urade da se nasa drzava politicki stabilizuje,TO JE PROBLEM!Dok tri politicka lidera caruju i pljackaju drzavu i narod svoj trojici je direktno u dzep! BiH4EVER!
Nasoj drzavi treba jedan Predsjednik, jedna Policija, jedno ministarstvo,jedan Parlament, jedan narod i identite Bosanac!Dok je entitetske policije,glasanja,nacionalisticke retorike,ideje rascijepljenja drzavi bih nece imat ovdje ni mira ni prosperiteta! A ovaj na slici je jedan od najvecih fasista i ideologa o velikoj srbiji! BiH4EVER!
trebali su ga turci uhapsiti i staviti mu digitalne bukagije na noge pa u tamnicu.
koliko je taj MMF do sada dao genocidnoj srbiji?milijarde i milijarde,isto ko eu-a itd...koci koci spiricu al kad ce tad doc kraja pa i tebi ko premijeru,cek cek tuzit ce te narod sta si mu napravio od drzave.