Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
UFff, sto mrzim kad pise "Bih dobija", ama sta dobija, otkad je kredit u suplje bure dobitak
poplave opet izvukose bh politicare. evo im jos plata, dnevnica, toplih obroka.....koje ce nasi pra pra unuci vracat. uskoro nam ode i telekom, i elektroprivreda, i rijeke....a guzonje sa porodicama i milionima odose gdje je bolje
Hebale vas te vaše pare....
Nemojte nam vise davati kredite,ko Boga vas molim
Horor. Sav ovaj kes ide za plate silnim budzetlijama, mozda koja markica ode na insfrastrukturu stradalu u poplavama. Nikakvog plana nemaju, ideje, nista. Zaduzuju nam i praunucad.
nije toliko stvar o unučadima...uz malo srece i pameti i tvoje i moje i nas ostalih ce biti rodjeno u švici, austriji, njemačkoj itd i ovu prciju nece ni doci u posjetu stvar je u tome da su "odabrani" sebi zgotivili pravi sistem...svi smo drzavljani ali svi nismo jednakopravni... ..oni "izabrani" muzu iz evrope i svijeta novac i kanalisano ga smjestaju u svoj djep...a mi...za svaku marku se snalazi kako znas... ..znaci oni imaju veca prava od nas ostalih...
Odosmo u tri lepe s ovim kreditima!!
Za nesposobnost vlasti da stvore dobar privredni ambijent ima rješenje- kredit kod MMF-a! Šta da očekujemo, čemu da se nadamo ?
kredit vracati
raja hitno na proteste nema sta nama da masonski mmf daje pare zaduzuju nam pra pra unucad ,a oni ce se ispaliti sa svojima cim zagusti nemojmo dozvoliti sacici od 100 ljudi da nam kroje zivote .
BiH bi u okviru narednog pregleda Stand-by aranžmana mogla dobiti ŠARENU LAŽU !!!!!!!
Ne razumijem sta ce se kupiti sa ovolkim eurima!
mercedes , audi i bemve pa nek su po 100 to ti je 300 hiljada. ovo su milioni za BiH.
To su sponzorasi i sponzoruse pravi.