Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Džaba snimci ,džaba presretnuti razgovori ,džaba hiljade izjava ,džaba hiljade leševa, džaba satelitski snimci masovnih grobnica . Zbilja ljudi da li je moguće da su ovi srbi ovakva bagra (mislim na ove što su radili zločine)
Aferim Srbima na pomoći nama Bošnjacima u ratu, najviše im hvala za Srebrenicu
jbg ako si toliko objektivan i realan zar ne bi onda trebao u istom postupku da budu Orić, Dudakovic?? i za njih toliko video snimaka na djelu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
pampers gneral....pljuc...cerka mu se ubila jer nije mogla podnijeti njegov zlocin,..sta od sebe napravi?njegovi imali problema sa cetnicima a on u cetnike ode,...ima stvarno heben zivot
Hahaha..Bez rijeći..
Ispade da su vanzemaljci pobili toliki narod.
nek se svi naduvaju
ma nije on kriv, on je bio referent u civilnoj zaštiti .. vi ste to nešto pomješali
Halalimo Srbe i njihovu odbranu i pomoć u ratu nama Bošnjacima, Aferim!
hahah lik lično bio kod Bužima kad su ih Gazije otjerali, ranjen, ostavio i džip vikao "braćo Srbi spašavajte se kako znate"
Cuj ne moze se on povezivati sa zlocinima, a bio glavni u svemu. Pa ko se moze povezivati, ako on ne moze.
Petar Stambolic je za sve kriv, zato ga je Sloba dao ubiti!
srpske laži i obmane od Turskog vakta do danas
Onda se sigurno moze povezati moj rahmetli dedo kog su ovakvi likovi zaklali 1993 na kucnom pragu
Ni Gebels se nije mogao povezati sa ubijanjem jevreja?!.. Pa ubiše jadnog čovjeka