Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ovo vi nazivate celija.To nije celija no apartman kakav nema 99% Bosnjaka po na osob.Ali dobro Mladic je heroj rata,a Bosnjaci su ratna koleteralna steta.
Bolje im u hagu nego na slobodi imaju sve sto pozele
@realista Pa sta ces ti u Sarajevu poslije rata kad nas toliko mrzis...trebao si to tad na carsiji javno reci sto sad pises...al takvi ste vi srbi...uhinjite se na djelu, ali kad sklonite gu.zicu na sigurno onda napusete prsa i junacite se sami sebi...bijedo jedna pi.ckasta
FURDO, Poturicka iz carsijske udjerice.Ti mi se naslo da pricas o stambenoj akomodaciji,ni kreveta nikada u zivotu nisi imalo dok nisi pobilo/protjeralo Srbe iz gradskog jezgra Sarajeva.Navodim ti primjer;-Dosao ja posle rata u Sarajevo i na ulici sretnem jednog vaseg carsijanera kog sam poznavao.On mene na silu odvuce u \'\'svoj\'\' stan na kafu.Pokazuje mi namjestaj,slike itd.Medju slikama je slika Bete Vukanovic-proljece koju sam ja cesto gledao kod njenog brata Branka prije rata.Tu se nasla i stara Srpska ikona Lazarovo uspece za koju on tvrdi da je grafika Mersada Berbera. Ja sam bio sokiran,a srebrenI PUTIR mu stoji na stolu kao pepeljara. Sve furdac opljackao,a ne zna ni sta je sta ni za sta sluzi.I dalje jede sa poda prekrstenih nogu i umace saku u saft. Bolje vam je jezik za zube da vam ne pisem o vasem divljastvu.
Treba im ono što neće vidjeti ni insan ni hajvan ni Bog Svevišnji - raspad BiH.
Raso i Ratko sad mogu zavrsiti onu partiju saha penziju ce da primaju...guzit ne mogu...Srbi ce da ih slave sta im treba vise?
istinu velis, A.ll.a.h te nagradio
ovo ako je za tebe apartman onda , mozes misliti u kakvom svinjcu ti zivis...ovo je tipicna celija ko i svugdje danas u svijetu osim sto ima tv, samo je jos u filmovima zatvori prikazani kao ruzni i jezivi...ovi srbi cim vide da je cista prostorija odmah kazu vidi apartman, vide sredjenu kucu, kaze vidi vile joj...tako je kod ovih peksina
Sad ce Daba da ga ispuni svojom bioenergijom !!!! SIKTER
\"Uđe Ratko u Ašku ćeliju, niz nogavice sve mu g*ovna cure, pritrča mu tad u pomoć Rašo, đenerale,što te proljev snašo\'. Tura Rašo Ratku pampersicu, smrde g*ovna žalosna ti majka, Šešelj prvi prozore otvara, smrdi braćo,dajte malo zraka! Pita Ratko a đe nam je Slobo, otišao Bogu na istinu, istinu kletu otkri njemu Momo, kliznu novo tad u Ratka g*ovno. Ne s*eri više dragi đenerale, sva ćelija njega sada moli, sramota je za takva junaka, sav usran,žalosna mu majka. Odj*ebite bagro izdajnička veli njima tada đenerale, takav š*upak,šta se sada može, republiku spasavaj nam bože! J*ebala te Ratko republika, Šešelj njemu čep u š*upak meće, stisni gu*za,junak đenerale, ne daj više da izađe smeće! Izbi Ratko čep ko iz haubice, razli p*roljev na sve četri strane, smrdljivom se on ovjenča slavom, da je Mile sad preCjednik s nama...... on bi ovo žačepio glavom!!!!!\"
psihijatru na Sokocu... ima gore ona klinika pa ucini uslugu cijelom covjecanstvu,,,,al ti si nepopravljiv slucaj...tj neizlijeciv
za@realista, slazem se .Niti i jednog ciscenja se ne treba stidjeti.Sve se to radi u interesu higijene.I etnicko ciscenje se na Zapadu zove \'higijensko ciscenje\'.
sam osjecaj da je pod kljucem je dovoljan a Sudac pravi i izvrsitelj kazne je Svevisnji gospodar
Jedino u vlaškoj bolesnoj glavi je održavanje higijene nešto čega se treba stiditi.
Ne brinite vi Bosnjaci ko ce da cisti Generalov apartman.Zato su zaduzene Bosnjakinje i Bosnjaci -glavno osoblje u Sevinginenu za odrzavanje higijene.Srbima se tamo sudi za etnicko ciscenje,a Bosnjaci su nagradjenji ciscenjem apartmana Srpskih heroja.Svakom po zasluzi.
nece tvoja sestra ce mu biti treba jer mame ti se vec nadovoljio mada moze posluzit da mu mijenja pelene kad se ukenja
i tebi jedno pitanje:jesi li se kako provukao izmedju specijalaca i oglabo ga svom uvazenom usmrjdelom gjdeneralu...)