Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
20/08/2010 \"Mladić iz Širokog Brijega preminuo u Zagrebu\" Jel` sad dosta prepucavanja?
Pozdravljam zadnji komentar! Umrite fasisti! Kako je moguce da vas je sve vise!
KOMENTAR SA 24 SATA, SVAKA TI CAST KO GOD DA SI ! 15.08.2010. 19:48:03 | TITTO e moj rođo, meni je drago što je djetetu možda život spašen. i ja imam dvoje djece i znam kako bi se ja osječao. isto tako sam 100% siguran da je život mog djeteta u pitanju niko u vladi RH ili HZZO-U nebi malim prstom maknuo da ga spasi ( jer nema novaca) a da ne govorim o kakvom hitnom trasportu u neku bolnicu van zemlje. mene interesira tko će to sve platiti vlada BIH ili HZZO. sve to košta i sve to mi plaćamo. Za informaciju jedno dizanje takvog helikoptera košta 30.000 kn, za avion ne znam ali najmanje još toliko. Treba se znati da su BIH i RH dvije zasebne države. Mi nismo u istom košu i nikada nećemo biti. Boli me ona stvar za mostar i široki brijeg. i boli me ona stvar za cijelu BIH. i hvala na ljepim željama. Domacim koji su veci od susjeda, evo da otvorite oci, kad ne mogu Bosanci da vam ih otvore... Jadni su ovi komentari Vitez Busovaca, prejadni ste!
KOJI STE VI D.E.B.I.L.I NACIONALISTIČKI, MOMKU JE 16 GODINA, NEDAVNO MU JE OTAC UMRO OD MOŽDANOG UDARA, DAO BOG DA SE TO I NJEMU NE DOGODI!!! Kako vas samo nije stid ? Imate li imalo mozga u tim vašim glavama ili vam služe samo za šišanje ? Morate li na svaku temu kenjat o tom vašem glupom nacionalizmu i prepucavat\' se ? Svaka čast ovim ljudima koji su ovo odradili nadam se na vrijeme i da će se momak što prije oporaviti !
Sta se uzbuDJAVate musu.lmani, nas helikopter na nasem teritoriju. Nema se tu sta komentirati.
Tomislave tj Tomica tj. vatikanski misu posisaj Ga meni Kralju bosanskom! Gutim ti zenu i sve ti gutim kurtolicko ;)
skutor a ima mozak pa ovo je da ne povjerujes!!!!
Ma je li Ratko Mladic??
Vidi riste iz prnjavora sto se predstavlja ko mujo.
Micemo vas sviha jednom insellah zaklat BOSNA JE MUSLIMANSKA
@JVMGB Da ti nije nas Muslimana nebi ti znao kako se okupati i oprati poslije velike nuzde papak
Muslimani su u Evropu donijeli vodu, kad je crkva u veliko govorila svom stadu da se ne kupa, neuci malo istoriju srednjvjekovne evrope pa se onda javljaj, ovako se samo brukas.
@NYPD, Zato se normalan svijet redovno kupa, a ne kao vi muha-medanci, rezete sebi cune da ne bi dobili infekciju..........e, svasta na ovom Svijetu, Boze me sacuvaj muslimana i njihovog peksimeta.......
A zato nema sta da brines, to ce se srediti vremenom, Bosnjaci nemaju gdje, ovo im je jedina matica i tu ce zauvjek biti htjeli ne htjeli oni ne mogu nigdje otici. Srbo vi srbi jako licite na turke, kad kod zvijezda igra je kontam galatasarj, eno na primjer ono pasce Krajisnik, vidimu obrva koda ga je arap pravio a ne turcin. A Karadzic baca na pravog turku.
e sad posto srbima mozete samo po.pu.siti kar.inu, pokusavate nesto usicariti u federaciji preglasavanjem i biranjem hrvatskih predstavnika. medjutim plan vam je propao dibidus, ali neki to nikako da shvate pa jos puse sejdinu i silajdzicevu spiku a sad ce i radoncicevu !