Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ne samo da cemo ti platiti odbranu dzenerale, vec cemo i odlezati dio kazne nakon presude. Ha ja, ja cu evo prvi da odlezim par dana za tebe. \'ajde bre, jedan je dzeneral. Niko ne sme da te dira, dzenerale... svi smo uz tebe, dzenerale. Ne daj se dzenerale... MA KO TE *EBE, DZENERALE!
Dobice on KURKA i od svoje brace!
Tacno mi zao ovih muslimana, FINIH, DOBRIH I POSTENIH LJUDI ! :(((
baš me interesuje ko će se prvi udariti po džepu,nešto kontam moglo bi i mene udariti . Kad me već nije ubio iz prve daj da mu finansiram odbranu. \'Ajmo patriote sa istoka, unovčite ono zlato što ste pokrali za odbranu djenerala ;) ;)
(S)EROJ RATKO, zar ne kuzis? Opala ti vrijednost na trzistu koljaca!!! Udarice ti Boris i Dodo gargiju! Da si jos sta vrijedio , nebise te ko vrecu govana za gnojenje holandskih njiva isporucili!!!
J:E:B:E:M ti pokojnu ćerku u grobu kad si se krio nisi tražio ništa dođi kod mene da ti ja dam kosti ti J:E:B:E:M ćerkine
tamburo pu.ši ga retardu...;-)
SERVIJA JE GLAVNI AGRESOR I ARHITETKTA SVIH RATNIH ZLOCINA , GENOCIDA ITD...U BOSNI I HERCEGOVINI...!!! BEZ DOBRIH RAZLOGA OVAJ KRVOLOK NE TRAZI POMOC OD KRVOLOCNE SERVIJE I GENOCIDNOG SERVSKOG RAJHA...!!!
Ne znam za Srbiju, ali ovo bi Republika Srpska trebala da odradi. Da nije bilo Mladica i njegovog herojstva Republike Srpske ne bi bilo danas.
To što on traži, a poznavajući prilike u BiH, RH i Srbiji, SIGURNO će platiti oni s Poskokova portala što veličaju i štite krvnika i zločinca Dodika, kao i zločinačku i nakaznu tvorevinu RS, oni (*hrvatine*) iz obe Bekije, SVE će dati pa i vlastite živote za krvoloka i monstruma Mladića i zločinca i kriminalca Dodika. NEMA IZDAJICE DO POSRBICE!!!!
nema od toga nista,nedam marke,ko ga jbe...necu mu ja placati ljetovanje u hagu,on gore uziva i da mu ja placam...jok
Dajte mu kitu da izbije oči!
@srle Vjerujem da si htio napisat nesto \"zanimljivo\", al nisi uspio. Zasto like-ujes sam sebi? :P Tadic ce sigurno potrcat da mu plati. :)
Grome, sta ocekujes od IZRODA PRASECEG? Kakav caca, takvo i PRASENCE!!!!
Neka \"propjeva\" u Hagu. Izda CD, DVD i eto love.
8000....... :-)
što ga kćerka ne posjeti?