Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bas dobar prijatelj
Pored takvih prijatelja, neprijatelji ti i ne trebaju.
kod svake osobe mozes primijetit znakove koji ih odaju kakvi su, sad jel ignorises il se pravis fin do tebe je
Zali boze mladih zivota...jedan pod zemlju a drugi 40 g truhnut u zatvoru...
Zbog cega vijesti iz Hrvatske u ovom dijelu gdje su vijesti iz BiH
Omladina luda, drogu rana, bezobrazna, lijepa Titina vojska, pa, dođe drugi čovjek, pametniji zreliji, ovo sve zapadna boleštinja, demokratija, tehnologija, od omladine naprave degenerike
Jedan preminuo a uništenih više života... Roditelji od oba mladića,prijatelji itd...
Uzrok drustvene mreze i lazna prijateljstva, kako smo se mi nekad druzili i kako je bilo lijepo, asik sa curom bez mobitela, gdje su parkovi, klupe, obale zracili ljubavi, a kad bi imali suparnika, tucu bi dogovorili, onako muski, niko nikad nije ubijen i tesko ozlijedjen, mnogi suparnici su nakon postajali i prijatelji, ili kumovi, danas se ubijaju zbog ljubomore ili ne znam cega, obicne gluposti, nema tu nikakvog prijateljstva, sve je danas lazno
Bravo 😓 ...to su bila vremena
Droge (uključujući alkohol) ili neka dijagnoza. Makar se nadam inače ispada da je normalan dečko u stanju ubiti sebi blisku osobu bez razloga.
Kod ovakvih prijatelja neprijatelji vam nisu potrebni
Ne postoji tako snazan razlog da bi ubio svog najboljeg prijatelja i onda sam truhno u zatvoru. Ljudska psiha je jos uvijek neispitano podrucje.
Pravi Brata,nema šta,u takvom besvjesnom stanju ga udarat i dalje...ponesi sad kabaš i namaži se dobro keru
Pokoj vijecni daruj mu Gospodine.
Ako ga je na smrt pretukao najbolji prijatelj,šta bi mu tek uradio neprijatelj .
Hrvatska mladež
..kada se otrijeznio shvatio je da je I sebi upropastio život do kraja...
kakve je sve ratove pitchka zapocinjala hej haj.....
Kako je njihovim Majkama ! Zalosno
ja jarana i srece