Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakvo zlo mora uci u te ljude da izvrse takvo zlo i pobiti sve pred sobom nebirati dali su bebe ili starci... cilj pobiti sve i unistiti je Genocid...
@Mamre Odgovore imamo iz presuda Karadzicu i slicnima
Cuj kakvo zlo, jesil ikad cuo za etnicko ciscenje, znaci sve sto nije hrvat katolik ubij, beba, staro, mlado, puz, mrav, riba, kokos sve ubij. Eto to ti je !
Nadam se ovakvom skupu u Širokom ili Z.Mostaru. Red je red. Sarajevo je uvijek znalo obilježiti i odati počast "tudjim" žrtvama.
Saglasan sam sa ovim, ali brate kad ce ovako nesto biti u Sirokom, Grudama ili nekim drugim gradovima sa vecinskim hrvaskim stanovnistvom. Zasto se nekom dodvarat ako nije obastrano
Drago mi je da se u Sarajevu na ovakav način pominje Trusina, da se jasno naziva zločinom koji se ne smije ponoviti.Dok u Zagrebu zločinci iz Ahmića drže predavanja djeci i imaju status heroja.
Joj ovih pogana škutorskih. Gadite mi se od svojih poganih komentara. A ovi mladi u sarajevu nek su otišli pred crkvu da obilježavaju. Bože sačuvaj nezabilježene gluposti. Trebali ste otici u park ili negdje na neutralnom mjestu a ne zaliti ahmićane pred krstom koji ih ubijao.
Akcija za svaku pohvalu
Meni mi bosnjaci nikako nismo jasni, suzivot, tolerancija, bratstvo i jedinstvo... a mozda sam i ja samo bolestan???
Da ne koče ulizice Zagreba i Beograda po naređenju , BiH bi odavno bila u EU!
Da se vise nikad ne ponovi i ne zaboravi!
Bravo ekipa. Samo tako. Obilježiti stradanje svih nevinih žrtava a ne samo "naših " i onda će biti nade za ovu zemlju a i ljude u njoj.
@Cicibann Obična relativizacija, masakr u Ahmićima je planiran i organizovan od strane samog vrha vojnog liderstva HVO-a dok je zločin u Trusini bio lična odmazda odmetnutog komandanta.
@dachmer313 Trusina, Grabovca, Uzdol, Bugojno, Buhine kuce, Krizancevo selo,.... da ne nabrajam dalje. Sve lične odmazde nekog komandanta??? Aj crtani i spavat.
Da li je Trusina bila odmazda ili se tako potrefio tajming?