Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cijela Bosna treba ovakve nazive ulica
Nedopustivo je što su dozvolili da Srebrenicom upravljaju egzekutori genocida.
Bravo.mladi🍀
jel vracena ona ulica onog sto mu je Rattko odvalio tablu. Obavezno vratiti! i ko je oupste mogao ostaviti Sreb u Rs pi Dejtonu. morbidno.
Ne odgovara to prijateljima i vrlo dobrim suradnicima politicarima. Srebrenica je samo jedno malo mjesto koje se posjeti jednom godisnje prouce bismile i to je to. Prije toga i poslije toga ste zaboravljeni iz politickih centara moci. Kao i svako drugo selo manji grad ili grad u bosni i hercegovini, izuzev Sarajeva.
Nedopustivo je što su dozvolili da Srebrenicom upravljaju egzekutori genocida.
U ulici Mehmeda Spahe se trebas zaliti, tamo je centrala onih koji su je predali
Pa da se Srbi izgube u takvim ulicama
Treba zaboraviti na genocid i okrenuti se pravim vrijednostima
Trg se treba zvati Genocidni srpski narod
Prioritet europske BiH je da ima lijepe nazive ulica koji ce nasu buducu malu swicarsku uciniti jos ljepsom i zabavnijom svima nama a i prosperitetnu kroz turizam i prikaz nase kulture, mnoge nazive ulica promjeniti, smjestimo heroje nase zemlje u muzeje gdje i pripadaju, napravimo spomenik, ostavimo nase ulice ciste da svi ljudi prolaze i da se osjecaju slobodno dok prolaze njima, bez grceva od naziva i okretanja misli
Ja sam prvi koji podrzava mir i pacifizam, ali o kakvom kompromisu mi govorimo? Nakon vjekovnih genocida, koji su kulminirali genocidom u Srebrenici 1995. mi sada pricamo o kompromisu i suzivotu, budimo oprezni i svjesni da nam se to isto opet moze desiti, isto kao sto se desilo nakon 50 godina "bratstva i jedinstva", narode, use u svoje kljuse!
Čini se sitnica a nije. Nazive ulica ogrnuti veselim pojmovima a u nekoj novoj "objavi" ljudima uvesti problem plastike i uz Ramazan i slične divne prigode uvesti mjesec kad bismo svi religiozno skupljali smeće i čistili okolinu u kojoj živimo. Ratne priče ostaviti onima koji nemaju od čega drugog da žive.
Super ideja...
Stavljate vi nazive kakve želite, ali uvijek pušku pri ruci imajte
Odličan prijedlog, isto treba primjeniti i u Banjaluci u kojoj su fašisti u ratu davali imena ulica po četnickim zlikovcima iz Drugog svjetskog rata.
Ovo bi dobro doslo i Sarajevu, da se zamjene imena fasistickih kolaboracionista (busuladzica, pandze, djoze, serdarevica, alije nametka i ostale fasicsticke gamadi..)
Isto i u Banjaluci brisati imena ulica po fašističkim četnicima
Mijenjajte prvo po Pederejšnu pa da razmislimo !
U Skandinaviji tačnije u švedskoj se ulice bas sa ovakvim imenom. Nema nikakvih imena . Bravo za omladinu