Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Previše sumnjam da Dodik nije umiješao svoje prste i ove rezultate. Smatram da je realno on izgubio i od Tadića, ali ničim potkrijepit ne mogu pa onda neka ostane ovako. No, kako bilo da bilo mislim da je on uz Lagumdžiju ( svog jarana ) najveći gubitnik ovih izbora. Sitnije će i on sad pjevat ( ako mu uopće i bude do pjesme ). Prodje vrijeme glavnog Baje.
http://www.bljesak.info/rubrika/vijesti/clanak/pobjednici-izbora-sda-hdz-bih-i-snsd/98231 ??
nije bakir vidovit , nego je sda jaka stranka koja je imala najvise posmatraca na izbornim mjestima i koji su prisustvovali brojanju glasova , i normalno da je on zbog toga odmah nakon prebrojavanja prvi put imao odprilike tacne informacije , cestitajte pobjedniku to je volja vecine naroda i zavrsite jednom tu pricu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Za razliku od dobro "potrošenih" Čovića i Izetbegovića, Ivanić može donijeti značajan kvalitet radu Predsjedništva...
...sabinu čudić za prešjednika :)
bolje i ona nego onaj baletan gratz kurtz kako vec:)
Sabina je pametna cura ali politički ta stranka fura neki intelektualizam a to u Bosni neće nikad imati prolaz. Pogotovo što to jako loše rade, površno sa stavom "ma nemam ja sad vama šta objašnjavati"
Gledaj onog fotoreportera sa oblatnom.
Tajni agent na tajnom zadatku, vidis da se sakrio.
Vise lici na crijep il sindru...
On je imao ogromnu propagandnu mašineriju,imao je javni servis rtrs na svojoj strani, bilo je malverzacija u izbornim komisijama,to sve treba prečešljati,svaku stavku i dokaz priložiti CIK-i a oni neka prosleđuju sudu BiH,to važi za sve,naravno
Ivanića pogurali Bošnjaci. BIla sam posmatrač i na mom biračkom mjestu je glasalo 56 Bošnjaka. od 556 birača. Svi glasovi su bili za Tadića i Dodika tj. za Ivanića ili Željku, ni jedan jedini za bošnjačke kandidate. Sada vi meni recite za koga su oni glasali. Za Dodika, a?
Eto vidis i sama, jos jedan dokaz koliko nam je ovaj sistem nakaradan i neodrziv. Djeliti zemlju u kojoj u svakom cosku zive pripadnici razliitih nacija je nemoguce. A izglasali smo da se i dalje dijelimo, pa dragi narode, sjedi i gledaj.
fragola, ja samo pokušavam da objasnim kako se šta dogodilo i kako su se podjelili. Inače, isti bagra na obje strane.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Cude me komentari. Imali smo socijaldemokratiju na vlasti SDP i SNSD i uspjeli su sjjjebat sve sto su mogli. U RSu nisu pobijedili sds i radikali, u odnosu na snsd ista g...a samo drugo pakovanje. Ljudi nevjeruju svojim ocima i da u sustini se i nije imalo za koga glasati ko vec nije bio na vlasti. Gradjanska opcija ------ pa to je obicna izmisljotina zapada i nigdje na svijetu ne postoji, i tamo su vjersko-nacionalno orjentisane stranke.
Demistifikuj ti malo fast food.
Dodik je pokusao spinovanjem nacionalizma i lazi pred izbore dici tenzije, ali nije uspio. On je sirovina ali nije glup i zna da je ovo samo odlaganje kraja. Pokusace sve negativno prebaciti opoziciji. Mogla bi opozicija dobiti vruci krompir industrije i finansija, ako su glupi, a jesu. Interesantno u manjem BH entitetu.
Ivanić od desetog puta uspio, čestitam
De....Šta ste to... de....dem....kako to....
limit, baš su je razumjeli, pa glasali za Bakira. Možeš misliti. Tu priču o demokratiji ostavi za nekog neukog, ubogog jadnika. Vrlo dobro se zna kako stvari funkcionišu u BiH. Ivanić je bio kandidat nacionalističke kaolicije koja misli o FBiH isto što i Dodik, samo što on to javno kaže. Totiko o tvom dobrom kandidatu. Fuj.
Izbori koj straci komandiraju koce gdje biti sta ce da rade da narod gladuje u Bosna I Hercegovna da stane na svoje noge bolji zivot svma.😱🙉🙊🙈
vidi malog koliku je plazmu uprtio..
snsd je jedino izgubio trku za predsjedništvo bih, da se razumijemo. a gospodin ivanić mi je simpatičan lik, slogan njegove koalicije su "promjene", a on najavio da rs može biti sigurna sa njim i da neće biti nikakvih promjena.
Promjene ne mora značiti ukidanje RSa, vjeruje da je sa promjenama mislio na poboljšavanje životnog standarda gradana.
Ne shvata to ovaj priglupi nacionalista eugen, toliko je opterecen nacionalizmom i nekim otcjepljivanjem pa samo o tome misli
pa, hm...covjek je jos predsjednik entiteta a plus i njegova stranka je dobila dosta glasova na entitetskom nivou tako da..... a ni ti Ivanicu nisi novo lice na politickoj sceni, vec si bio ministar vanjskih poslova i ne mogu te nesto pohvaliti..