Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BOGA MI ZA FEDERACIJU JE BILA USPJEŠNA! MISLIM NA LJUDE U VLASTI! PUSTI TI TO, IDE IM BRATE SAMO IH MALO SMETAJU OVI GLUPI, DOSADNI, NAPASNI, GLADNI I ŠTA SVE NE GRTAĐANI, RADNICI I SL. SAMO NEŠTO TRAŽE, NEGODUJU, NIKADA IM NIJE DOBRO, SAMO DAJ PLATU, DAJ POVEŽI MI STAŽ DAJ OVO DAJ ONO. EVO ZAMISLITE SADA SE ORGANIZOVANO UPUTILI PREKO GRANICE, ISELJAVAJU SE IZ BOSNE. AKO BOG DA PA IH NEKA ZEMLJA PRIHVATI, ONDA ĆE SE OVE GRUPE GRAĐANA KOJI NAPUŠTAJU ZEMLJU ORGANIZOVATI NA VIŠEM NIVOU DA TO IDE MALO BRŽE, PA ŠTA...I TO JE NEKO RJEŠENJE.
Nemojte ništa da se brinete. Mi se u suštini takmičimo ko će izumrijeti predzadnji!
A u Federaciji opet nevidjeni progres, cvjetaju ruze, sve tece med i mlijeko u pm. Daj ba pusiona smo i jedni i drugi , recite nam nesto sto vec ne znamo.
Otkrio je toplu vodu.
RS pomalo ali sigurno nestaje hehe ;)
To puno i od nas zavisi. Cime bi smo to zasluzili
kako nesto sto je nastalo na klanju, genocidu, progonu, rusenju itd... moze biti uspjesno? da Bog da vas morilo iz godine u godinu
maximus75 Čemu to? Zašto ,mili moj, mrziš svoje sunarodnike? :-)))))))))
A zar to nije bolji dio BiH? heheh.
manje korupcije u policiti, jel zbog toga neuapjesna ili niste talove raspodijelili kako treba?
Bosicu,trebo si pricekat do srpske nove,pa svodit racune!Sve izgleda bolje uz rakiju i patriotizam!