Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikada necemo uci u koaliciju sa SNSD-om,ako nas ne pozovu!
Blago nama kada ste u RSu Dodiku jedina alternativa Vi,pa ne mogu nikako da se odlucim i da skontam ko je gori od koga. Ipak Dodik nije pravio Logore,ne stoji iza etnickog ciscenja u istocnoj Bosni,Semberiji i Krajini,i ako bi morao da biram izmedju njega i Karadzicevih nasljednika,ipak bi glasao za Dodika.
Jeste, samo što Dodik sve što si nabrojao glorifikuje kao najsvjetlije stranice ihistorije svoga naroda, a k tome je još kriminalac, te zbog silnog kriminala neće ni ekonomske reforme. Rezultat: Propadanje svake vrste.
los izbor...ne zna se sta je gore, kod nas sto ima 2000 stranaka il tamo dvije glavne sto imaju...
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Kod nas je sve moguce . Prije neprijatelji sada radi vlasti najbolji prijatelji
da zivimo normalno vidi samo kakve nenormalne umobolne glave sjede ispod parole
ISTRA SRANJA SAMO DRUGI NAZIVI STRANAKA "GENOCIDASI"
A nezna se ko je od goreg oca il od gore majke!
Otac sds-a ratni zlocinac karadzic, majka snsd-a ratni zlocinac biljana plavsic.. sve ratni zlocinac do ratnog zlocinca,,,
Jeste, samo što Dodik glorifikuje, podržava, odobrava i označava Karadžićevu politiku kao najsvjetlije stranice historije svoga naroda, a k tome je još kriminalac, te zbog silnog kriminala neće ni ekonomske reforme. Rezultat: Propadanje svake vrste. SDS se bar ne "kiti" tuđim perijem i, bar, šuti oko toga, ALI JE EVIDENTNO DA BI KRENUO U EKONOMSKE REFORME I POKRETANJE PRIVREDE.
..to "nikada"...ne reci nikada.