Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prezidentu ja fala bogu nemam nikakvih problema i da komentari su moji i u njima pozivam da se stvari stave na svoje mjesto, isto tako pozivam ako se utvrdi da je hodza kriv da mu se sudi po šerijatu jer je vjersko lice, ali s obzirom na sve okolnosti slučaj hodze u krajini kome je nedavno dokazana nevinost, a sto sam imao priliku da se u tome dzematu tj u dzematu uDijelovima uvjerim u nevinost hodze iskazima mjestana likovanjem roditelja djeteta gdje su na bigajri hak i radi toga sto svoje dijete nisu odgojili i nisu mu objasnili da se Bog ne smije psovati u dzamiji, i kada hodza istjera dijete ili ga povuce za uho roditelji svežu hodzi belaj i optuze ga za pedofiliju i to zamislite u Dodinim novinama tzv \"nezavisnim novinama\", a kasnije to preuzmu bolesnici i pijanice poput bakira hadžiomerovića i ostalih samo da bi njihova emisija bila gledana i da bi opravdali pare koje im daju njihovi mentori u borbi protiv svega što je Bosnasko, Bošnjačko, Islamsko itd!!!
Jadna djevojcica....
eminice da ja pričam o mozgu jer očito da tvoj nije evoluirao ;) asime jarane pa turci bolan imali 450 godina da naprave srpsku naciju, ti se sada ufurao i mislis da mozes za cetri godine to da uradis malo morgen? Ali to dokazuje da ste zapravo vi turska kopilad i da su vam turci sve žene odradili. Prezidentu jaruga ja ne znam ko organizuje pederske parade po Sarajevu i u čijoj režiji se organizuju????
JEL NO REKOSTE SVIJTU DA SMO SILOVALI 200000 BALINKURA U RATU I GDJE SU SADA NASA KOPILAD ALI VIDITE GENOCIDNA STOKO fbih vi SILUJETE SVOJU DJECU SELITESE POGANI U TURSKOU
Hamza odvratan si u svakom slucaju, mislim ne cudi me nista od ljudi koji brane pedofile i jos pisu takve gnusne stvari. Ti to pricas o nedostatku mozga??
eminice čeka te jovan na kozijoj ili vladika kačavenda željan sježe muslimanske krvi pa se javi da im raširiš noge nekda te drug zlaja uputi kako da to učiniš? Što se tiče zatucanosti ja mislim da ti nisi kompetentna da pričaš o tome jer očito je da nejmaš mozga i da ti je mozak u najboljem slučaju kao u kokoši kada natekne ;) Što se tiče primitivizma nije mi jasno kako ti ovolike granate koje su padale od 92 do 95 nisu doprinijele ili evoluirale u razvitku tvoga mozg, ali nažalost nisu šta da se radi?
Hamza zatucana stoko koji brani pedofile, ovo nema nikakve veze sa islamofobijom ili komunistima. Ti i ovi zatucani seljaci jednostavno nerazumijete neke stvari, zato sto ste totalno izmanipulisani od vasih takozvanih \"svetaca\". Sramota me kakvih sve primitivaca zivi u BIH!
Što se tiče pisanja i komunikacije Bošnjaci su u tome ispred i srba i hrvata pored arapskog služe se još latinični, ćirilićnim pismom, a poslije rata ima nas dosta koji baratamo sa engleskim ili njemačkim minimalno tj nekim od svjetskih jezika. Tako da je to samo komunistička floskula da su Bošnjaci nepismeni koju su komunjare vješto koristile i pokušavate i vi te sve komunističke parole da vaskrsnete samo vam još nedostaje drug tito tj smrdo i oni četnički generali oko njega koji su kovali planove o uništenju Bosne i bošnjaka još 50-tih godina po beogradu i raznoraznim štabovima bivše JNA. I na kraju vi ste izdanak njihovog razmišljanja i njihi djaci ili pioniri (znam da vam je ovaj termin draži), ali znajte na Bosni i Bošnjacima su mnogi zube polomili i vi ćete u skorije vrijeme na čelu sa vašim drugom zlajom, drugom bakirom i ostalim politronima. SMRT KOMUNIZMU - SLOBODA BOŠNJACIMA I INSANIMA
Sto se tiče akcije moje komunjare ni ona nije iskljucena i na njoj se radi, a imat cete priliku vidjeti i osjetiti na svojoj kozi reakciju nas koji imamo svetinje za razliku od vas koji ste naucili biti poslusnici i lizati š.u.p.a.k od lagumdžije i ostalih lagumdzija. Vi udarate na nase svetinje putem medija, i na sve moguće načine a nama je za svetinje sveto i život da damo, a ne znam da li su vama vaši životi dragi i životi vaših najmilijih i da li imate ideale koji su vrijedni života??????????? Što se tiče ovoga koji se potpisuje sisaj sisu ocito gedas kakako ti je staroj sisaju ;) Travnik je bio vezirski grad i zapisan je u historiji ne samo Bosne već i svijeta kao takav zatim iznjedrio je nobelovce, selektore, sportiste, muzičare, 7 korpus koji je bio najmladji ali najaktivniji i ratovao po cicjeloj BiH od sarajevskog ratišta, preko krajine, srednje bosne, Kupresa, Vlašića, Igmana, Treskavice i usputno tu se nalazi i turbe od Ilahmije Žepčaka itd.
Mozes misliti na sta lice ti potpisnici iz GLUHE BUKOVICE,garant se potpisuju otiskom prsta. Pe Travnik je zatucana kasaba,a tek neka Bukovica,pa jos GLUHA.
@ hamza 505 E jesi prava mazga, ti ćeš nešto uraditi obriši sline i operi dupe.
Dobro je ba hamza_505... Mozda si nesto pametno i rekao, ali ne da mi se citati...
a sto se to potpisuje peticija. kao krivi mediji jer su to objavili javnosti? to se nije smjelo znati? trebalo je kriti? ccccc...gdje ide ovaj svijet..umjesto da se ograde od njega i distanciraju oni ga brane....
Bolje bi im bilo da se nauce ponasanja, i da nestite pedofile! Da nije medija ni ovaj slucaj se nebi otkrio, a hodza bi i dalje obavljao svoj \"posao\".
Zar oni u Gluhoj Bukovicu znaju pisati???