Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da je kojim slučajem osvojio kakvu nagradu bio bi Hrvat, ali pošto je ubica i pljačkaš Nikolas najedanput postade Bosanac.
da je dobio nobelovu nagradu bilo bi \"srbijanski drzavljanin rodjen u bih\"....
bosanski srbi treba da shvate da srbija nije njihova drzava hrvati da hrvatska nije njihova drzava a bosnjaci da bosna nije samo njihova jbm svima
pravi glupani s malte
Topčider i Karaburma.
kakav je to bosanac bez rakije i čakije
rijalda, jel\' te strah, ako si sama eto mene
Zaključak priče: Dečki su se voljeli i ševili. Ljubomora i ostalo je dovela do ovoga. Šteta. Ljudite vodite ljubav, a ne rat.
Svi smo mi Bosanci!
Evo levati procitajte sta se desilo: Post-mortem examination: Duncan Zammit 25 knife wounds and Nicholas Gera 15 – the police convinced this was a fight to the death between two very close friends Karali se levati i ovaj Zamit htio da provodi vise vremena sa porodicom a ovom krivo levatu Nikolasu bilo i poklali se u hodniku haustora. Evo link: http://www.maltastar.com/pages/r1/ms10dart.asp?a=18925
koja ku*ava uzima moj nick derpina?? bitch, ja sam ga prva pocela koristiti!!!
http://www.maltastar.com/pages/r1/ms10dart.asp?a=18925
@dzeko, Procitaj te clanak do kraja pa onda komentarisite . Poznajem cjelu fameliju i iz fine famelije dolazi a to sto bogatas pokusava da sakrije dokaze i da neisprlja cerkino i svoje famelijarno ime to je druga stvar . Da je bio Maltez ili bilo koji drugi nema veze odakle je rodom tuca se desila prvo u kaficu a i zena je malo poznata po svrljanju , pa se nastavilo preko telefona i zavrsilo u hodniku zgrade tragicno nazalos za obije famelije ali slucaj jos nije razrijesen jer je nemoguce izbosti nekog 10 puta i on tebe 5 puta a i poziv policiji je bio dosta kasnije posle obracuna ..
jel taj srbin ili??????
Kakav je ovo Bosanac ?
Po tvom pravopisu bi bilo u Floridi! :P
derpina, ispravno su kazali. trebalo bi da znas gdje je Malta. Malta i Italija su, ipak, dva razlicita pojma. probaj otici na googlemap, i vidjet ces o cemu se radi.