Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Usvojit ce se budzet na vrijeme ako SDA ne bude opstruirala. Njima je cilj da se uspori rad vlade a ne bolja budunost BIH...
Ma cim nije nesto od interesa za SDA, oni to blokiraju a je li od interesa za gradjane BIH, to njih ne zanima...
tako je uvijek bilo... patriotizam na baterije i samo za licnu korist!
Toliko su nas nacionalisti srozali i na prosjacki nivo doveli da nam 100 MMF/ova ne moze pomoci ako oni nastave da nasim zivotima vladaju, zato narode dosta nam je vise nacionalizma i da nas dijele na nase i njihove i vase i nicije!
S obzirom da ce Nikšić vodit racuna o tome, budžet ce se i usvojit na vrijeme .
nadam se da ce se usvojiti budzet a nadam se i da ce se napokon dozvoliti vecini u FBiH da radi, sta god ko mislio o toj vecini, ovako samo djelujemo kao slabija karika u BiH.
Dokle god se sve na vrijeme obavlja, bez ikakvog zakasnjenja u rokvima, problema ne bi trebalo biti.
E da docekasmo jednom da na vrijeme bude poslan i nadamo se i usvojen budzet za narednu godinu. Vidite da se moze, kad se zna i hoce, svaka cast!
Moraju se dići novi krediti, da se isplate bonusi pred novu godinu, valja proslavit negdje po svjetskim metropolama nije to jeftino, a mi ćemo razmućivat gusti kod kuće.
Samo da pojedinci i paraziti ne blokiraju i ovaj korak ka napretku BiH
Napretku ???? Jesi li ti normalan ??? Najbolja i najpatriotska opcija bi bila da se odbije aranžman sa MMF-om .. svi marš nazad na njive, da se prehranimo .. pa polako industriju razvijat ...
pa i nije bas tako... bih je nanezaduzenija drzava u regionu. ne kazem da se trebamo zaduziti, ali bolje i ovo nego da se podize poreska stopa. :)
SDA potrošiti 1,3 miliona KM na predizbornu kampanju.
To je sto narod zna, a jos toliko sto narod ne zna!
Tihić je na mjesto premijera postavio Nedžada Brankovića koji je federalni budžet zavio u crno u toj mjeri da je Federacija BiH bila prinuđena na sklapanje stand-by aranžmana sa MMF-om pod zelenaškim uslovima. I umjesto da objasni građanima BiH zašto je njihovu djecu prodao u bijelo roblje i ko će platiti najveću cijenu vraćanja kredita od 1,2 milijarde eura, Tihić im poručuje da više vjeruju njemu nego svojim praznim novčanicima. Ponoseći se svojim potpisom na tzv "prudski sporazum", kojim je svojim partnerima u SNSD-u i HDZ-u isporučio podjelu zemlje, Tihić krivi opoziciju za stanje u koje je doveo zemlju u zadnjih osam godina. Čega se pametan stidi, budala se ponosi.
A dok je Hadzipasic sasvim druga prica. Kad umro, imovinu su mu procijenili na 32 miliona KM. SDA je kriminalna organizacija...
Pa SDA opstruira da se usvoji set antikorupcijskih zakona jer znaju da bi se onda mogle procesuirati njihove kriminalne radnje...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Koliko su nas krali proteklih 20 godina nije ni cudo sto se ovolike pare moraju uzimati i zaduzivati.
Tihić, SDA i njihovi koalicini partneri su odgovorni za stanje u zemlji
Pa mislim stvarno, kod nas su vijesti cak i cinjenice da se budzet mora donijeti na vrijeme...strasno
Dok je nama niksica ima i nade za nas gradjane, bar da neko brine o nama
međunarodni kamatari i pljačkaši, banditi MMF-a. Interesuje me zašto ne postoji nijedna islamska militantna organizacija čiji će zadaci biti samo likvidacije bandita MMF-a?
trebali bi nam za likvidaciju ovih koji su nas doveli do toga da nam treba pomoc mmf-a narod zna ko su oni