Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahahahha, pa naravno da si glup, gdje ćeš to iznijeti u javnost, da se ljudi šprdaju, dokazao si nema šta !!!!
Uz dužno poštovanje Mirza, ali, konj je jako pametna i inteligentna životinja !
Pa normalno da si nego glup kad pokusavas da privatizujes agenciju poput amusa, uspjeli ste da upregnete inspekciju da vam radi kao utjerivac dugova, iako jos uvijek nemate nista osim sporazuma sa udruzenjem ugostitelja koje je uzgred ubleha kao i vi sami. Vi sa svojim nacinom poslovanja svima govorite da su glupi pa red je i da neko uzvrati.
Tuži već jednom, zaboli me neka stvar, misliš da Bosna žali, šta bi tek bilo da ti je dobacio BANANU.
a m u s - a n u s
Prvo se objasni šta AMUS znači pa se onda nastavi igrati novinara!
Istina boli, zar ne? A ima tu i talova sa političarima - zar ne? Ko stoji iza te firme AMUS? I tako dalje i tako redom!
gluplji si ti od konja Mirza i od onih koji te guraju u politiku i pare !!!... lopovcino poltronska !!!!.. Sarajlija!. Ti si jedno odvratno olicenje danasnjeg vakta u gradu,sram te bilo lopovcino!.
Da mi je autobus Mirza Hajrica, ne bih se plasio za buducnost svoje djece. Tragedija ovoga naroda, posebno "balija" (sa malim "b") je sto nam/im niko ne valja i vrijeme je da nas neko satre do dna jer bolje ne zasluzujemo.
sorry dupliran post
Da mi je autobus Mirza Hajrica, ne bih se plasio za buducnost svoje djece. Tragedija je ovoga naroda, posebno balija (sa malim "b") sto ovome narodu niko, ali bas niko ne valja i zato jesmo zasluzili da nas satru do dna. Jednom za uvijek.
Šta ga imaš tužiti, dosta mu kazna što je naslijedio prezime: PECI KOZU Bog te u šumu zakrenuo koji nakaradni preizimena u nas ima :)
Jasno je da su Hajric i Dervishalidovic il ti ga Merlin supci kojima je i previse stalo do novca, al ovdje se radi o ratu protiv svih onih koji se suprotstave Hayatu i njihovoj produkciji, koji odbiju da se nesto radi pod njihovim krovom i uz njihova pravila i protiv onih koji se usude suprotstaviti "mocnim Svrakicima".
Do izbora - od izbora svima njima slijedi viđenje sa pravdom - pogotovu oko raznih otimačina, pita se narod a odgovaraju Hayatovci i njihovi trabanti!
glupson
anus
http://www.svet.rs/najnovije-vesti/fahrudin-pecikoza-merlin-je-skrtica-hari-voli-glamur-a-cola-opusta Vidim svi ovdje pljujete po Merlinu, a samo pročitajte kako je dotični Pecikoza pričao prije par godina pa onda ćete znati ko se okreće novcu.
Zamisli samo, "muškarac" od malena ima želju da drži mikrofon pred ustima i pred svima javno se krevelji uz arlaukanje i kuknjavu... Da li je škola kriva za takav poremećaj, nepravilan odgoj ili je to prirodni kiks?
merlina skontali da je krao muziku od drugih autora i sad se širi,,,e moj merline prn'o si u šišu...