Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uffff,a bio sam se zabrinuo da nam,nekada sveprisutni,Grasho Goyer ne skikne od gladi.IIzgleda da mu je valjalo sto se bio raskukao po novinama kako nema za hljeba.A sad' uzi(oti)macina...
Predlažem da ovu dvojicu gradska skupština proglasi za doživotnog srbina i hrvata i da dobiju novi naziv "Boro i Ramiz". Pardon, ne može Ramiz, ne poklapa se dobro, bolje onda "Ivica i Marica".
sa gledam u enciklopediji,pod pojmom ublehas stoji gojerova slika...168 glasova na izborima covjek ima!!! a ne silazi sa vlasti i funkcije!!
sve vise vidim da je karadzic imao pravo.
Dva uhljeba, ikebane, saksije, zaslužili su da im se postavi po bista u parku Alije Izetbegovića (kod Svjetlosti), zbog svog nemjerljivog doprinosa izgradnji i razvoju šuplje priče o multikulturnoj BiH.
Jadno je Sarajevo ako u njemu nema pametijih i poštenijih od ovih dvojice političkih i ljudskih probisvijeta...
j te grade šta ti metuzalemi rade
Lazović-Gojer-Kljuić,kada im treba funkcija po nacionalnom kljuću onda su srbi i hrvati,a inaće su bosanci i domoljubi,ustvari oni su uhlebaši-lopuže-neradnici!
haha iz reda srpskog naroda haha Bože dragi, a onda se ljute kad Srebrenka Golić postane ministar iz reda bošnjačkog naroda e svašta, hvala Bogu što će se uskoro izjasniti kao Bosanac da ne bude više tih izroda...
Kljuić,Lazović,Gojer,...dežurni "srbi i hrvati" u gradu sarajevu,dosad izmjenili "milion" funkcija u svijstvu srba i hrvata,đ.u.b.r.a.d.
I Gojera i Lazovića na biro za nezaposlene, dosta ste bili državni sisavci. PS- izabrani glasovima SDA.
Hocemo mlade! IGORA za gradonacelnika!!!
Eto ko ce nam voditi grad....Ublehasi otpisani...lazovi i poslusnici...na silu multi-kulti privid o gradu...u realnosti sve radikalniji islamski centar u srcu evrope....ko to tampo pjeva?
A sta po tvojoj skromnoj logici dobar i "moralan" Srbin ili Hrvat je onaj koji vrsi planiranje i izvrsava g.e.n.o.c.i.d.e, u.b.i.j.a.nj.a, s.i.l.o.v.a.nj.a..., eeee, da ste vi civilizovani kao ti Srbi i Hrvati koje nazalost osporavate koliko bi nama svima na ovom parcetu zemlje bilo bolje!
Dinosaurska vlada - prosjek godina - 1000
Definitivno, Stjepa Kljujić..., dokazani patriota ovoga grada i drzave BiH.....