Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Obicno nista ne komentarise na klixu ali ovo moram ne mogu radi ovih zadrtih idiota. Radio sam 4 godine u arhivi svih ratnih zlocina i citao mnoga svjedocenja... CINJENICE: 1. Da, zlocina je bilo na svim stranama od strane svih... 2. Bosnjaci su pocinili najmanje zlocina od svih u zadnjem ratu 3. Bosnjaci su pobili neke iz svojih redova koji su radili te zlocine postoji slucaj u sarajevu i svi znaju ko je taj... Disproporcija magnituda zlocina od strane bosnjaka i srba je ogroman, tako da ne moze ni priblizno biti jedna broj osudjenih srba i bosnjaka od strane bilo kojeg suda... Jel vi mislite da oni u Hagu ne bi volili svakog bosnjaka strpati u zatvor koji je radio pa i najmanji zlocin...Dodik vas filuje nacionalizmoj podoji vas fasizmom ujutro i kaze vam da se srbi moraju drzati zajedno i vi to sve za dorucak pojedete. On ima sve a vi nista i opet ga volite...Ja ne volim SDA i nikad nisam volio SDA licno sam za Komsica glasao. Poslovica: Samo glup covjek ne mjenja misljenje!
normalno da je komšija popović dočekao lukića u selu i dogovorio sa njim gdje su muslimani po imenu i prezimenu, kao ja ih nisam odveo ali ću opljačkati njihovu imovinu kao nismo mi komšije mogli ništa jer došli su ovi iz srbije , dabogda sanjali svoje žrtve do kraja života ....
Obrenović iz Srbije. Ako nije poznat istražnim organima sigurno jest GOSPODINU VUČIĆU. Eno ga u Srebrenici, pa ste ga mogli priupitat.
stazama genocidne tvorevine,158743-i dio