Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NAGRADNO PITANJE KO JEBE KOGA NA OVOJ FOTOGRAFI NEK PERU SUPCINU I NEK I ONAJ HOLBRUK KARA OBOJICU MARS IZMETU POGANI SMRADOVI
HAHAAHAH MIRNES SE NAŠAO DA KOMENTARIŠE HAPŠENJE KRVNIKA KARADŽIĆA.MIRNES KOJI SE ŠATRO BORI ZA BIH JE ZAVRŠIO NEDAVNO EXPRESNO PRAVNI FAKULTET U BANJA LUCI U TVOREVINI KOJI JE POSTAVIO KARADŽIĆ UZ POMOĆ DOMAČIH IZDAJNIKA.PA ONDA JE ZAVRŠIO KURS ZA PILOTA TAKOĐE U RS U PRJEDORU GDJE UBIJENO NEKOLIKO HILJADA BOŠNJAKA I HRVATA AFERIM UBLEHAŠU KAKO IMAŠ OBRAZA DA SE JAVIŠ IKAKO.
Mirnese, i Balijagica tvog ahbaba treba u zatvor...oduse ne za ratni zlocin...
OVAJ je bitan
isti Harry Potter
sta laprda Mirnes Ajanovic. Nece RS nigdje!!!!
Bravo Mirnese. Dobar komentar..sada ce se Srbija nagraditi zato sto je nekoga skrivala 13 godina dugo, naoruzavala i bila saucesnik u genocidu i agresiji. O tom po tom...bitno je da je uhvacen, i ada ce ipak se udrmati i RS. Ludi naivni srbi u rs-u i dalje se tjese otcjepljenjem. Moze te progasiti nezavisnost, mogu vam i odredjene zemlje to priznati ali mi pravi Bosanci, to nikada necemo dopustiti. Branili smo se jednom, branicemo se i opet!