Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
neko iz stranke će omlatiti pare za ove kartice
Uvedite vi zdravstveno osiguranje za SVE gradjane!
ministrice ako ne ispuniš ob ećanje hoćeš li podnijeti ostavku
stiže elektronski kafetin.
koliko kosta taj projekt jeli to proritet bolje ulozite u sanitetski materijal jer ga nema u abulantama isve moramo kupovati
Kod vas u ks ide elektronski barem nesto u tk e od elektronike ni na vidiku
...mašala, evo skoro dvajs godina uvodimo konftere i letronske kartice.
Bravo. Otkad ja govorim da su knjižice zaostavština komunjara. Puno praktičnije i bolje.
Ministar zdravstva ekonomista. Sve je rečeno šta o zdravstvu misli Premjer kantona i seljačka stranka koja ju je kandidovala (SBB).
Zafalilo para zavodu pa izmisljaju nacine da nadoknade sredstva od gradjana.
I ovako nemam adekvatnu zdravstvenu zastitu,plasim se da sa tom elektronskom knjizicom necu imati nikako.
A kad ce u Dodiklandu elektronske knjizice, za 200 godina mozda ili kasnije..
Evo kako je pištoljdžija Sebija izvršila zdravstvenu reformu u Sarajevu: https://www.youtube.com/watch?v=k-rGnMKszxg Ideja je bila da svi iz svih kantona mogu liječiti gdje žele i to BESPLATNO !, pod uslovom da je to u Turskoj ! Neko se Sebiji otkočio pištolj i ON JE OPALIO U KLIXU prije nego je Državna bolnica pretvorena u šerijatsku hastahanu !