Komentari (171)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
AKO OVAJ NAROD NE VIDI SAD KOSU LOPOVI A KO PATRIJOTE NECE KIKAD SMRT SDA-HDZ SLOBODA DF
Tako je ŽIVIO DRUG TITO
ma sda bi popustili i ovima, ali hdz-ea briga, neda preduzeca
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Pitanje za SDAovce. Koliko vas placaju da pljujete komsica i df ??? Ima li posla za mene ?
pa reko da upadnem u onih 100 hiljada...
Neka te stavi DF na listu, narod izglasa, primiaj platu i ne ucestvuj u gradnji drzave. Narod ih placa za nerad.
Ako vas smjene primate plaću određeno vrijeme, ako podnesete ostavku nema plaće, a nama prodajete maglu ljigavci.
Ne znam šta je gore to što je ušao u vlast ili što izlaze iz nje ni u jednom slučaju narodu neće biti bolje. Nadam se da Željko i ekipa zna šta radi jer se kocka žestoko sa životima ljudi.
Svaka čast kashikabey 09.06.2015. u 17:04 -12 ZAŠTO SDAOVCI(E( I HDZOVCI(E) MRZE KOMŠIĆA? - Kriv si što si što si osnovao novu nekontaminiranu stranku koja ima svoje članove u svakoj mjesnoj zajednici - Kriv si što se boriš za poštene ljude u svojim redovima. - Kriv si što si što želiš da radiš po zakonima, da slijediš pravdu i pravednost! - Kriv si što si bio predsjednik BiH dva puta i i predstavljao sve narode u Bosni, što i treba da bude uloga predsjednika jedne države. - Kriv si što si najpopularniji i najkarizmatičniji političar na sceni. - Kriv si što si zdravlje dao za ovu zemlju, dok su neki hladili testise u trezorima. - Kriv si što si odbio da reketiraš privrednike. - Kriv si Željko što si dobitnik najvećeg ratnog priznanja Zlatni Ljiljan - Kriv si što si što se zalažeš za članstvo Bosne u NATO-u. - Kriv si što ne dopuštaš da ti Vučić prosipa svoje laži i što mu ne možeš oprostiti gađanje svih građana Sarajeva. - Kriv si što Bosna za tebe nije od Baščaršije do Čengć Vile.
OOj politiko kurvo, ovdje se ponovo žrtvuje budućnost nekoliko generacija ljudi za budućnost jedne stranke. Ima li kraja?
SDA vodi Alijinim i Bakirovim putem pohlepe- u propast! Osta Bosna od Zenice do Konjica pod kontrolom SDA turskih kvislinga a narod...gleda i bleji
Nikad vise za sda
Jedva čekam komentare tipa " DF trolovi itd". Sta rade ovi iz SDA i HDZ, oni nosu trolovi ? Oni su samo plaćeni.
Joj koji ste vi konji nevjerovatno a i ti zeljko samo cmizdriz nesto ko pizda df je samo druga boja od sdp-a a ista ste govna vala.Poserem ti se i na stranku i na ministre zali Bozr glasova sto to narod dzaba dade u nadi za necim boljim a samo supljare prosipas..
Jel to neko uhlljebljen ? Koliko kosta radno mjesto ?
njih treba sve zakljucat u jednu prostoriju i nedat ni jest ni pit dok se ne dogovore lako je njima punih stomaka pricat i srat i svajati se dok drugi nemaju ni za kifle banda hostaplerska samo daj daj daj .. a narod ko .....
Ma vi što glasate za Komšu ste najveci krivci za ovaj cirkus
Sta ima u rvatskoj i kako rodbina u selendri pored zenice
Jebeš grad kojem je selendra zapad
Koji ublehasi I majmuni. A bolje je ova govna istjerati. Neznam sta Novalic ceka.Sve to treba nogom u guzicu, a I one sto ih je vrli DF postavio po kompanijama. Treba da radi govnjiva motka. A I za one koje je postavila predhodna vlada.
Narode ako si pogriješio na prošlim izborima sada pamet u glavu. DF je kratko a jasno rekao o čemu se radi. Dakle SDA i HDZ državne firme podijelili između sebe, tale se a to rade već 23 godine. DF je protiv toga, DF hoće da sve bude transparentno i po zakonu. HDZ i SDA se sa tim ne slaže. Jasno kao bijeli dan. DF imate podršku svakog pismenog čovjeka u Federaciji. Oni koji misle da su pismeni a štite SDA ili HDZ to čine jer im je blizu dupeta odnosno hajruj od istih, tako da nas ne smije iznenaditi izvjestan broj pristalica ove dbije korumpirane stranke. DF svaka vam čast.
Ti se sa "narode" mozes obracati samo glupim Bosnjacima...drugi nisu toliko retardirani da to popuse,znas to odlicno Patrijota
A sasvim je okej dijeliti ministarstva izmedju DF i ostalih stranaka, a kad se dijele pozicije u firmama, onda je smak svijeta???? Zasto nije onda Komsic i DF trazio da se dijele ministarstva po istim principima ako on stvarno gleda sposobnosti ispred stranacke moci??? A ne, Zeljko i DF rado prihvatili sta im je ponudjeno i evo njihovi ublehasi jos uvijek nece da odu iako sami tvrde da nisu dio vlade. Eee a zna se sto.. $$$ u pitanju.
Koja borba za vlast. Sda im neda neke stvari ovi digli nosine a neka narod ispasta zbog vase borbe za fotelje.
Narod uspasta zato sto glasa za SDA.
SDA ne treba da daje nikome ništa, već da poštuje volju građana koji su iskazali na proteklim izborima.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svaka budala je znala da će DF ovako završiti. Sa SDA mogu samo političari tipa Radeljaš, oni se fino okoriste i svaka mu čast za jedan mandat je sebi sve obezbjedio. DF ide u istoriju, a SDA treba novog satelita.