Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i sta ovo treba da znaci: Ministrica Dilberović je istakla kako ova privatna škola u Sarajevu nema odobrenje ni države na čijoj je teritoriji ni Republike Turske. "Konkretno, škola u Sarajevu o kojoj se stalno govori nema nikakav sporazum potpisan sa Republikom Turskom niti je turski ministar obrazovanja to odobrio", ustvrdila je ministrica Dilberović.
Kako narod zivi ,barometar stanja u drustvu , sva kriza u drzavi iz kuce prenosi se na djecu i sta hoce da djecu sankcionisu , to vam dodje ko aparthejd..!
...nemojte vliko experata na jednoj sliKi...
Kunem se Ez De A-om da bi opuco ove dvije vusepla!
Zastitite Antu s one strane !
Jel istina da u udžbenicima u Federaciji stoji da je na BiH izvršena agresija, a ne da je bio građanski rat? Ako je tako onda sramota. Ne može to stojati, treba istinu širiti.
@WhiteGloves Pa i nisu napale. Međunarodni sud u Haagu je presudio da je bio građanski rat.
Ne možeš ni ti tako pisati pa pišeš. Ne kaže se "stojati" ni na jednom jeziku