Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako se samo ti hdz-eovi ministri bore za svoj narod i njihova prava.......nemam rijeci !!!!
Da im je jadnicima jos sta jamiti, ja jada i bijede
Stvarno su pokvareni... Dragi nasi slatki ministri,ostanite vi u vasim stanovima,samo nama dajte kljuceve od drugih stanova,kako bi mogli useliti nove ministre...:-)))Nema smisla da ostanu na cesti....Et pa nemoj zaplakat:-)))))...Jadni ljudi sta im rade:-))9
-Motke pa ih istjerajte-.
Sad ce u stanove svrseni osnoskolac lijanovic,konobar cane,i podoficir zivko,sarajevo je u deficitu sa tako visokoobrazovanim kadrom. Umalo da zaboravim zvoneta zubara
Pošteno!Mandate su predali Incku pa n eka ih on i izbaci iz stanova ako nemaju pravo na korištenje.Kako je znao stati na jednu stranu kod formiranja vlasti neka i sad stane na jednu stranu i izbaci ove ministre iz stanova.Samo mi nije jasno kako to da država ima stanove koje daje podobnim vjerojatno besplatno.Sve je na Incku.Ima čovjek ovlaštenja pa neka ih koristi vidjet ćemo dokle i kako.
Hahahahaa, ta ti je pravo pozitivno dobra.
Oni sugavi Dalmatinci bi najvise voljeli da im se debelo plati smjestaj i da odmah odes, jer mu smetas. A lovu bi zadrzo.
Dajte malo pišite o lijepim vijestima da se svi radujemo, evo npr. veliki svjetski režiser gradiće u našem Višegradu \"Andrića grad\" ili \"Kamengrad\", kako će se zvati. Vlada RS juče pozitivno odlučila, radujte se bosanci i hercegovci!!!
BOJKOT HRVATSKIH I SRPSKIH PROIZVODA! NA odmor :TURSKA;SLOVENIJA;CRNA GORA
Zašto kod nas svi kažu glupi bosanac, da li je to stvarno tako ili se malo uveličava?
Vjekoslav Bevanda, Feliks Vidović, Perica Jelečević i Damir Ljubić sve stručnjak do stručnjaka e moj narode ! ! ! ! !
Pa ako su oni majorizovani i ugroženi što imaju Državni stan, državno auto i državne paušale pa šta sam ja onda koji sam 40 godina radio i izgradio ovu državu a sada preturam po kontejnerima dok oni ne žele izaći iz Državnoga stana.Ma hebo njih otac svih ko je ko i odakle je ko boli me briga.
Ćuj rodjenog on se rješio govana pa ih ssad nama ostavlja, jok ba eto ti ih nazad. Iako nije ti loš prijedlog !!!
NISTA NIJE SVETO, SVE JE BRUTO I NETO....SVE JE ZAVALA ;(
nek ostanu, sta fali....ha ja.... samo nek kiriju placaju od jedno 2-3 hiljade maraka i svakom dobro!!!!
Ćuj imaju i državne stanove, imali plate , topli obrok, dodatak na odvojeni život, putne troškove, plaćene troškove stanovanja telefon struju vodu grijanje, dodatak za gardarobu, službeno vozilo vozaća, dodatak za rad van mjesta stanovanja, regres, organizovane posjete šopinzima u inostranstvu, \"donacije lobista\" , benificirani radni staž, primaju platu još godinu dana poslije završetka angažmana, paušale za posjetu radnom mjestu itd itd, ma nije njima žao toga već im je do njihovog naroda cc. A kada su po istom izbornom zakonu izabrani na mjesta onda je to bilo OK i za svoga mandata kada su to mogli i trebali nikada nisu bar pokušali napraviti bilo koju izmjenu u tom istom izbornom zakonu, pa kad su fulili onda su im krivi ovi i oni, jer oni su ti koji su jedini pravi ispravni bogom dati i nema nikog osim njih, sve ostalo je muslimansko komunistička stoka u zavjeri protiv njih. AHAAAA