Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svim ovih m.r.z.i.t.e.l.j.i.m.a. .Sandzaka i svega sto ti CASNI LJUDI rade za ovu BiH na znanje-SAMO NAS A.L.L.A.H. dragi i Fahrudin Radoncic mogu izvuci iz belaja u koji nas zavalise SDP i SDA.Koliko su Sarajlije o..d.v.r.a.t.n.e govori i cinjenica da im Fahro hrani POLA Sarajeva i oni opet protiv njega.Ama fakat ste I.Z.R.O.D I.Z.R.O.D.A. i nije ni cudo sto sa vama NIKO ziv ne moze DA ZIVI!Selam Normalnim SARAJLIJAMA iz Konjica i NAPRIJED FAHRO !A ovi iz RS ima da nahebu pravo,dosta je i njihove opstrukcije bilo!PS:Ocekujem MILION minusa napucanih k.o.m.u.n.i.a.s.t.i.c.kih ** ovana ako mi ikako i dadnu objaviti komentar jer je protiv njihovog vozda Zlaje!(pokusavam vec 3 puta)
-Za (EU) ,je bitan mir u Regionu,sve ostalo ce doci samo po sebi, nista novo 16.godina ovako ide i icice jos 16......Njima je bitan mir na Balkanu ,njih ne interesuje HDZ-samo mogu da kazu vas problem.
dolaze oni po zlaju. da je sve ok rekli bi evo nove vlasti. slaja vezi se
HDZ TREBA KAZNITI ZA KRIZU KOJU JE PROUZROKOVAO I NAPRAVITI NORMALNU VLAST!, NEĆE DA RADE - IDE IM OTKAZ!