Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ministarstvo vanjskih poslova Bosne i Hercegovine (MVP) je na osnovu odluke zamjenika predsjedavajućeg Vijeća ministara i ministra vanjskih poslova Bosne i Hercegovine Zlatka Lagumdžije radi štednje, ekonomičnog i efikasnog poslovanja, pokrenulo proceduru javne prodaje 14 vozila. Lagumdjija svka vam cast.Divan potez.
Svaka cast Lagumdija..Tako rade pravi ljudi..
sta svaka cast...prodaju ove da uzmu novu s klasu laku ko pero mitshubishi pajero!!
Ovdje se ne zna ni ko pije al se zna ko placa XD
Jao majko kakva laz ! Prodaju 100% ispravna vozila, koja sigurno nisu u losem stanju, da bi kupili nova iz fabrike ?! olosi jedni, zatvoriti vas treba.. I zna se gdje ce na kraju zavrsiti, za male pare ce ih otkupiti..
14 vozila i ušteda 130.000? A Bakir brat prodao stari i platio novi za 130.000, jedno vozilo :D
hahah prijetnja sankcijama pocela djelovati,tek kad stupe na snagu i kad MMF zavrne slavine (USKORO) imacemo vlast za primjer a mi mozemo pjevati nase nacionalisticke do mile volje dok ne pomremo od gladi,pogotovo rs ce da isposti najvise zbog onih nacionalistickih lajavaca.
Neko je kupio novi pa da se malo narodu oci zamazu....standardna procedura,kakav Zlatko i on je lopov ko i ostali....
A da li bi mijenjali? Dajem Fiat punto 1999 ko ispod cekica, naravno uz vasu doplatu.
Sam si sebi lajko..priznaj ;)
hahahah nisam al sam evo tebe dislike :) Stas ima ljudi sto znaju sta je masina od auta.
Nije sada toliko ni bitna procijenjena vrijednost vozila, pisljivih 130milja,, Mene vise zanima koliko je NAROD platio ta vozila kad su se uzimala? Neznam koji qra.c fali škodi za drzavne funkcionere (citaj: drzavnu mafiju) :/
Slab sam sa matematikom, da li to znaci da 136.450 KM/14= 9746KM?
Slab si ti kod očiju,čitaj. :) ''a radi se o vozilima koja su u lošem stanju ili neispravna''
haha, a ti im bas vjerujes kad oni pisu da su vozila u losem stanju i neispravna, nijedno od tih vozila ne vrijedi ispod 25-30 000 maraka, danas ih kupe sutra na piku...
Jebes glup narod.Ta vozila su sva iz premium grupe,plaćena su cca 100.000 po komadu a sad će svih 14 biti prodato za 134.000.E pa neko će da kupi ta vozila za cca 9500 km po vozilu i zaradiut grdne pare preko naše grbače još ispast dobar jer "štedi". Joooj Klintoneee!!!!!!
MOŽEL ZAMJENA UZ VASU DOPLATU? IMAM FABIJU 1.2 :)
A tamo u garaži po 15 a8, m5, 508...
Boze moj, neko prodaje... A neko trosi drzavni novac i kupi Audija od 213.000
Nakon izvršene racionalizacije prava na korištenje automobila Ministarstvu vanjskih poslova Bosne i Hercegovine je potreban manji broj vozila. Dobar potez ministarstva da smanji troskove,a ne kao pojedini koji kupuju touarega od 200.000 KM!! Svaka cast!!