Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve do ovog slučaja sam bio ubjeđen da su Bošnjački političari najgluplji,međutim sad vidim da to nije tako.Srpski političari su ispali pravi papci i na ovaj izazov su odgovorili upravo onako kako je BRISEL želio!!!
Ne smije Bosna i Hercegovina traziti izrucenje Orica,koja budala to trazi.Oric samo treba biti pusten na slobodu,to je sve.
Cekaju zadnji sat hahha..Vrhunac nesposobnosti..
Nesposobni majmuni
Ministarstvo pravde BIH je u startu treabalo da reagujea ne tek sada. Ali ipak nije kasno jer zakonski rok nije protekao.
Jao cuj " CE PROSLIJEDITI" no coment
Tek ustao Werther,da vidimo sta ima na Klixoni,najboljoj Rexoni... Nista,sve beze.
dobro jutro...........kisa pada........najbolje opet u krevet....jorgane i jastuk
bjezi kiso s prozora!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Odobravate genocid nad 2500 nevino zaklanih ljudi, zene djeca zivi spaljeni i zaklani njegovi monstrumi su rezali majkama djecu iz utroba Sram vas bilo muslimani dokazali ste da niste nista bolji od arkanovih cetnika Treba vas biti sram da se pogledate u ogledalo dotakli ste dno dna europe I pogotovo onaj lojavi majmun durakovic fuj
_"Oriću sutra istječe ekstradicioni pritvor, a Srbija je zvanični zahtjev za izručenje Orića švicarskim vlastima dostavila 22. juna." PA SVE IM JE U ZADNJI ČAS?! ČEKALI SU KRAJ ROKA? DA SE NIJE OGLASIO ŠVICARSKI AMBASADOR, NE BI NI DANAS POSLALI ZAHTJEV ZA IZRUČENJE ORIĆA. E BOŽE DRAGI DRŽAVE NAM. :(
Svaka cast! Sve odradite, kao i uvijek, na vrijeme :) Hvala vam sto se brinete i sto brzo reagujete