Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto povezujete izgradnju jednog objekta sa stradanjima ljudi. U upravi Gubera su neki novi ljudi, kao i investitori u taj objekat, sto znaci da ce i neki novi ljudi profitirati iz toga. A oni se koriste samo tudjom mukom.
ovo je mizerija.jednostavno on o sto nisu pobili pokusavaju ekonomskim i drugim nacinom jednostavno unistiti...
kako do banje? jednostavno, recept se zove Milo dodo...organizati na naivou lokalne zajednice, tj. opcine srebrenica, REFERENDUM, gdje ce gradjani legalno ilegitimno da se izjane da li su za to da se na teritoriju njihove opcine gradi taj objekat i da li podrzavaju rad republickog ministarstva za okolis koji nekonzesusno i anti nesta donosi odluke? lokalna zajednica ima pravo da se na referendumu izjasni o stvarima koji ih se ticu, a ove ih se icu pa eto :)
neko bi mogao da se zaposli mnogo vise njih da se izlijeci i sto je isto vazno da dobiju neki drugi razlog da dolaze u srebrenicu
voljeni moj grade moja tugo moja utjeho