Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
AKO NE FORMIRATE POD HITNO DUDKO CE RASPISATI ODMAH REFERENDUM
Hoce li se ta sluzba baviti problemom Cirnickog Ravnogorskog pokreta, s obzirom da je to jedina teroristicka organizacija u BiH i koja slavi cetnike koji su u zadnjih 25 godina ubili oko 200.000 ljudi u BiH, uglavnom civila a sto je puno vise nego mnoge druge trenutno na svijetu
@BHRealnost3 Cetnickog ravnogorskog pokreta
Agencija se otvara za djecu političara koja su postala punoljetna, pa se trebaju odmah od 18-te zaposliti. Tako to ide kod njih, prvo posao sa "plaćicom" od jedno 1.500,00 do 2.000,00 KM, u toku radnog staža se završava fakultet i dobiva titula magistra ili doktora. Završit će na tom poslu pripravnički, slijedi unapređenje te agencije i kroz sistematizaciju mjesto na koje su se zaposlili postaje služba/odsjek i plata se diže na 3.500,00 do 5.000,00 KM za NE RAD.
E moja vojsko, da ste vi imali vojno-obavještajnu službu ne bi vama EJup GAnić nako elegantno prisloni centar kralja FEHEDA uz vaše ministrasvo vojno pa ste nakon rušenja zgrade umalo psotali vojne žrtve u miru ! Samo nam još ta kategorija fali kao stavka u budžetu !
Vratite nam KOS ha ha
Nismo ni suJmali.. A i da je formirate sta bi s njom kad biste tu zaposlili KV stolare sa diplomama insitututa sa mikrofiziku iz Rudog ili dame koje se odlikuju visokim nivom oralnih sposobnosti.
Samo nek se grade i sire drzavne institucije samo naprijed, sad ce vehabije, cetnici i ustase da crknu i pocnu s pesimizmom i negativnim komemtarima, ali dzabe im to je sve sto im je ostalo da laju a vidi kasarne OS kao dvor von Habsburg. Jaca je Bosna od vas propalice...vozdrica